Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fitzgerald

veterán

válasz Krisz0418 #979 üzenetére

Div 2 nálam is csinálta, még mielőtt kijött talán a márciusi driver, ami a black screen problémákat javítja, azóta nem is volt ilyen problémám más játékban sem.
    Én igazából 1080Ti-ről jövök, használtan 1.5x annyiért adtam el tavaly, mint amennyibe az új AMD került. Bizonyos, általam sokat játszott címekben el is veri az 1080Ti-t (pl. Battlefield, RDR2).

Most megoldódni látszik a probléma. Adtam egy kis plusz feszt a vga-nak, ami után valamilyen csodálatos módon alacsonyabbak lettek a vrm hőmérsékletek (!), és kb. másfél órája nem fagyott, nem crashelt.

• Fitzgerald

veterán

Na én kb. 7 óra után feladtam. Teljesen random módon vagy a desktopra crashel, vagy megfagyasztja a gépet a játék, és csak a reset segít.
    5700 (@XT), 3700X, 16 giga 3200-as DDR4, 860 Evo.
    Természetesen semmilyen, a neten fellelhető fix nem működik, és ahogy látom AMD-s cím ellenére pont az AMD-utaljok szopnak ezzel a problémával leginkább.
    A fent lévő többi 9 játék közül egyikkel sincs probléma.
    UBI ticketet nem is nyitok inkább, ezeknek a supportoknak általában kollektív tudatuk van mint a Borg-nak a Star Trek-ben, annyi különbséggel, hogy minél több supportos gyűlik össze egy helyen, ők annál hülyébbek.
    Még jó hogy csak 9.5 ojrómba fájt Epic store-ban.
    Azért kár érte, nekem jobban bejött eddig mint a Wildlands, annak ellenére, hogy ez is a szokásos lélektelen-ötlettelen, statikus, grindolós UBI-szar.

Új hozzászólás Aktív témák