- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
Ha Epic alól telepíted, akkor az Epic könyvtárába települ, de mindkét kliensben megjelenik, emiatt az Epic alól törlöd, akkor az Ubi alól sem fog menni. Még annyi, hogy Epic alól indítva is beindítja az Ubi klienst.
Ha Ubi alól telepíted, akkor az Ubi könyvtárába települ (azt most hirtelen nem tudom, hogy ilyenkor látszik-e az Epicben, mint telepített játék .. majd hazaérve megnézem) -
-
DiamondBack
senior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
levettem már 1080p, low, res-scaling: 50-re is ugyanezt csinálja, akkor kb 3500 vramot mutatott felhasználásra.
#1104 Puma K:
Nem csak a bench alatt csinálja csak ezt egyszerűbb volt felvenni.Azért nem értem mert párszáz órát már toltuk haverokkal és sose volt ilyen gondom, nemhogy a 3070Ti-al hanem még anno a 1070-el sem.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
bobalazs
üzenetére
Egyelőre angol release notes
-
Micsurin
nagyúr
válasz
bobalazs
üzenetére
Standard looter shooter ala Div1-Div2. //Immersiven eleve vérzik a koncepció egy kicsit de feltekert (max) nehézségen egész jó egyedül de időről időre így is Rambo stílust vesz coopban viszont kb fixen Feláldozhatók érzésem van szvsz elbukik pont a koncepción, hogy most mi lennénk az űzött vadak és nem a badass híper alakulat.
Próbáld ki a régieket és megérted ezek a TC Ghost Reconok már nem igazi Ghost reconok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

azaz köszönöm. Már majdnem nekiálltam a win reinstallnak