Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Ezt írta: "Szerinted szerencsétleneknek nincs pihenőjük?": ezt úgy írta, mintha én egyszer is mondtam volna, hogy pihenő időben ne netezzen. Nem mondtam ilyet, csak a fórumtárs a szükségesnél jobban magára vette a véleményemet.
"Amúgy nem ördögtől való pl. vezetés közben Spotify-t tolni.": amúgy tényleg csak úgy lehet közlekedni (és most általánosítok) akármivel, kamionnal, gyalog, villamoson/vonaton utazva, hogy online realtime streaming bömböl az ember fülébe? Tehát azért kell fellőni 20 ezer műhódat, mert csak spotify-ozni lehet? Nagyon komolyan rá kell készülnie annak, aki ezt nekem be akarja magyarázni.
Amikor megvettem az astrámat (figyelem: 2002-ről beszélünk!), akkor vettem bele olyan fejegységet, ami képes volt írott cd-ről mp3-akat lejátszani. Közben azért csak eltelt 24 év, tehát vélhetőleg kitaláltak valami kezelhetőbb megoldást azok számára is, akik szerint nem elég egy sima fm rádió. Nem tudom, a spotify tud-e offline szólni, vagy helyi diszken cachelni zenét, vagy ha nem spotify, akkor más, stb. Például a retró rádió 128kbps-es streamet tol, az átmegy mobilneten is.Szóval tényleg összedől a világ, ha a csilivili kamion tetejére nem lehet feltolni egy lavórt, ami folyton bólogat a műhód irányába? És mi van, ha lekapja a menetszél? Majd a kamionok mögött utazók égből pottyant lavórokat fognak kerülgetni?
Nekem ez az egész totál nonszensz. Nem azért, mert irigylem a kamionosokat (a franc se irigyli, nem látok semmit a munkájukban, ami nekem hiányzik), hanem azért, mert ellentmond a józan észnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest