Hirdetés
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Három napja nem játszottam, tegnap muszáj volt. Az első meccsem érdekesre sikeredett.
Nagyon fel kell venni itt a ritmust. Csak a fejemet fogtam néha( az első meccsen). És az ellenfél meg persze most állt olyanokból akik egy klánban is voltak. Együtt mozogtak folyamatosan. Nagy verést kaptunk. A második meccsen is ellenük játszottam, csak akkorra már megvolt az alap fordulatszámom nekem is. Így én lettem a csapatomban az első, de persze kikaptunk.PC-s játékosszám tegnap este 5600 körül volt amikor néztem.
(#598) tarBubbles Én PC-n HUN network-ban vagyok (az egyikben), általában tök egyedül.

(#568) k-adi Nem biztos , hogy olvasod majd, de nagy marhaságot mondtam. Nem lvl 17-en kapod meg a Phase Shiftet, hanem 26-on! Csak a miheztartás végett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Rewards
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon fel kell venni itt a ritmust. Csak a fejemet fogtam néha( az első meccsen). És az ellenfél meg persze most állt olyanokból akik egy klánban is voltak. Együtt mozogtak folyamatosan. Nagy verést kaptunk. A második meccsen is ellenük játszottam, csak akkorra már megvolt az alap fordulatszámom nekem is. Így én lettem a csapatomban az első, de persze kikaptunk.