Hirdetés
- One UI zápor esett a hétvégén
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
GGGBR
tag
válasz
DonCapello #6340 üzenetére
Hát ez ahét egyenlőre nagyon bukó, szemben a múlt héttel...
reméljük ma megfordul a tendencia.. -
GGGBR
tag
látom új hét, új remények...
Na rajta. -
GGGBR
tag
mára , hétvégre valami?
lesz francia kupa, olasz, angol, spanyol bajnoki, skót kupa. -
GGGBR
tag
vazz, izgulok itt a hülye olimpiakosz meccsen, meg a villarealon, aztán most veszem észre ezeket meg sem játszottam.
ez már beteges. -
GGGBR
tag
az arsenal meccs elmarad?
-
GGGBR
tag
a barca vazz, mi van itt, ill. ott?
-
GGGBR
tag
egy angol-spanyol mix:
Manchester United v Leeds H
Chelsea v Watford H
Barcelona v Villarreal H
Osasuna v Real Madrid V
Tottenham v Peterborough H
Reading v Liverpool V
Middlesbrough v Manchester City V -
GGGBR
tag
na úgy kezdődjön az új év a szombat-vasárnapi F.A. kupa fordulóval, ahogy a tegnapi P.L. fordulóval véget ért...
-
GGGBR
tag
A newcastle nekem is elvitte az egyik szelvényt, de a Mn city úgy tünik feltámadott, vagy van végre edzője, és így még pluszban maradtam...
Még ott a szerda, a szombat... -
GGGBR
tag
ami tegnap a chelsea miatt elment ma visszajött...
-
GGGBR
tag
2 hét után végre jött minden...
a hétvége is ilyen legyen, zárjuk szépen az évet... -
GGGBR
tag
nekem jött minden...
anderlecht
kaiserslautern
ajax -
GGGBR
tag
válasz
juliabrilke #833 üzenetére
1,76
-
GGGBR
tag
mára szerintem
ajax, kaiserslautern, anderlecht.
ez a kombó 2,73 ami 10e ft esetén már nem rossz.vélemény?
-
GGGBR
tag
ha a barca nyer sokat nyertem volna, így csak egy keveset, de nyertem...
Hála a real-nak, az MU-nak, a Chelseanak, az ajaxnak, és a psv-nek... -
GGGBR
tag
Brazilia, Portugália, Elefántcsontpart,oroszország, Spanyolország. Köszönöm 15-szeres nyereményt.
Miért csak egy ezressel játszottam? -
GGGBR
tag
nah, újra elkezdek játszani. az utóbbi időben nem foglalkoztam vele, de most 7végén elkezdem megint.
-
GGGBR
tag
Íme...
kissé necces:
127 Bayern-Köln H 1,19
131 Bochum-Wolfsburg V 1,8
138 Newcastle-Bristol H 1,52
149 MU-Sunderland H 1,18
167 Barca-Tenerife H 1,1
odds: 4,22nagyon necces:
252 Sevilla-Madrid V 1,88
219 Chelsea-Liverpool H 2,1
215 Arsenal-Blackburn H 1,2
odds:4,73tuti:
127 Bayern-Köln H 1,19
149 MU-Sunderland H 1,18
167 Barca-Tenerife H 1,1
215 Arsenal-Blackburn H 1,2
odss:2,59 -
GGGBR
tag
pl. Barca-Kijev, Real-Marseille, MU-Wolfsburg, Hapoel-Chelsea, Fiorentina-Liverpool...
Akad itt kérem lehetőség...Tegnap egy hirtelen ötlettől vezetve játszottam... A spanyol, olasz, venezuela u20-at játszottam, és a man cityt... aki ismeri az eredményeket tudja, hogy nyertem így ami a németh "jajj hozzámértek, elestem, és nem fújták le, pedig én már edzettem a liverpool nagy csapattal" krisztián, és gulácsi"jajj itt a labda, ebből megint gól lesz, hogy merte rárúgni nekem" péter elképesztően gyenge produkciója miatt elveszett, bőven visszajött...
-
GGGBR
tag
sebaj, hétközben BL, hétvégén rendes forduló visszakeressük a pénzt...
Magyar foci csapat győzelmére utoljára fogadtam...
-
GGGBR
tag
na hála az arsenal-nak, a liverpoolnak, a barcanak, a sevilla-nak, és a bayernnek ismét folyt be egy kis pénz a családi kasszába.
-
GGGBR
tag
Hát azért a ligakupának is van respektje, másrészt euroliga indulást biztosít...Szóval ezt azért komolyan veszik arrafelé... az olasz banjnokságban, és a spanyolban teljes forduló lesz...
Én nyáron nem játszottam egyáltalán...
Pluszban vagyok, szerencsére nagyon...
A múlt heti BL volt az első, mikor nem nyertem... -
GGGBR
tag
alapból heti 3000 ft-ot szánok rá, 3 szelvényre...
Az ha elmegy nem baj, de ha jön akkot had szóljon... a múlt heti BL lett katasztrófa, de hétvégén visszajött minden hála Atkinson sporinak aki elfelejtette lefújni az MU-MC-t a 94. percben...
A többi meccsem mind hozta a papírformáját...
Most kissé gondban vagyok mert spanyol olasz hétközi forduló, német angol ligakupával...
muszály lesz játszani... -
GGGBR
tag
visszajött minden... sőt még pluszban is vagyok...
-
GGGBR
tag
ez a hét egxnelőre nagyon gáz nekem, ilyen még sosem volt, keddet elvitte az Atletico, szerdát a Fradi, a tegnapi napot a Lazio...
Hétvégén megpróbálom menteni a menthetetlent... -
GGGBR
tag
válasz
Daudi Baldr #462 üzenetére
Szép dolog a hazafiság, na de ez...
-
GGGBR
tag
válasz
RoyalFlush #461 üzenetére
Az Atletico-t eddig se szerettem...
Még egy indok. Na hétvégén a barca majd remélem ad nekik...
Ma , és holnap még érdekes lesz... -
GGGBR
tag
nah ma kezdődik a BL...
Lényegében péntek kivételével egész héten játszani fogok, kiváncsi leszek az eredményre... -
GGGBR
tag
igen, ez a hétvége nem volt rossz, bár a celticre kissé berágtam, de még így is jóval pluszban vagyok...
Ez a hét, kész... -
GGGBR
tag
Igen, az a hétvége bejött nekem is...
-
GGGBR
tag
Nyert, szerencsére hozott is egy kis pénzt..
Hétvégén vb selejtezők.. van egy-két érdekes lehetőség... -
GGGBR
tag
a bayernt kezdem nagyon nem szeretni, de új kedvenc a man city...
-
GGGBR
tag
ezért nem játszok magyar meccseket...
-
GGGBR
tag
na. ami a mai nap tanulsága: 1,angliából a 4 nagy még mindig kiemelkedik (bár az mu, és a liverpool csak holnap játszik), plusz a man cityre is érdemes jászani 2, az nb1ből a debrecen, és jelenleg a vidi a két favorit...3, skóciában még mindig csak két csapat van 4, a bundesligaban a wolfsburgban lehet bízni... 5, kell egy kis szerencse is ehez a játékhoz...
-
GGGBR
tag
válasz
juliabrilke #415 üzenetére
az csak 8 meccs...
ugyanakkor angliából a 4 nagyra, skóciában a rangers-re, és a celticre, németeknél is egy két csapatra lehet építeni, bár a köcsög bayern miatt 21e nyeremény ment a lecsóba, pedig a city is nyert, és chelsea is megfordította...sebaj, ha holnap nyer az mu, és a schalke, akkor 18e nyeremény megvan... -
GGGBR
tag
na hétvégén indul a komoly játék, már van angol, francia, német bajnokság, végre....
-
GGGBR
tag
tegnap bemelegítő játékot játszottam. nem csak csapatok vannak idény eleji formában... Még jó, hogy csak 500 Ft-om bánta...
-
GGGBR
tag
nah lassan véget ér a nyári pihenő... lassan kezdődhet a játék...
-
GGGBR
tag
na, 2 hét szünet után újra játszottam. Nekem semmi bajom ezzel a játékkal, nem sokat de 20e ftot nyertem megint... nem rossz ez...
a héten még talán érdemes lesz játszani(vb slejetezők), de utána nyári szünetre megyek én is... -
GGGBR
tag
Nah végre egy borzalmas hétvége után a tegnapi nap valamelyest kárpótolt...
Ma még jöjjön a barca, és az MU, és minden ok. lesz... -
GGGBR
tag
megvan varázsa, hogy megveszed, mondjuk a sportot böngészgeteted, számolgatsz, kalkulálsz, számolgatsz...
Kitöltöd a szelvényt., leadod, hazamész várod az eredményeket, örülsz, izgulsz.stb...
Utána pedig lesétálsz és kiváltod a pénzt, hidd le az bazi jó érzás, és elégedetten végig gondolod, hogy megint csináltál 6e ftból, 40-et....Ez olyan minth a dvd-t (vagy blue ray-t) meg mozit hasonlítanád össze. Lehet hogy a otthon dvd-ézni kényelmes, de a mozi varázsa, na az az igazi...
-
GGGBR
tag
válasz
concret_hp #273 üzenetére
A neten nem olyan érdekes...
-
GGGBR
tag
Nah ez a hétvége úgy látom tanulságok hétvégéje volt, nem csak nekem....
Sebaj, mindig tanul az ember... -
GGGBR
tag
Nah, hosszas töprengés számolgatás után elkészült a hétvégi játék. Ma feladom, kiváncsi leszek...
-
GGGBR
tag
Nah, bár az elveimmel ütközik, most hétköznap is játszom... kiváncsi leszek... Csak egy 1000 Ft-ost kockáztatok....
-
GGGBR
tag
?? rajtam kívűl mindenkinek elment a kedve???
-
GGGBR
tag
Jó volt ez... Bár a múlt héthez egy kis visszaesés történt, de azért +25e most is jött...
Majd szerdán, és most hétvégén... -
GGGBR
tag
Nah a 7vége eddig jól alakul... Egyenlőre egy kevés pénzt már kerestem, de ha az esti eredmények is jönnek, akkor nagyon jó lesz ez a hétvége is...
-
GGGBR
tag
Nem fikának szántam, csak leírtam mit gondolok a tippjeidről, de ez már lerágott csont...
lehet unalmas a tipmixen PL, BL-re, serie ara, bundesliga-ra - fogadni, de a svájci klub futballban nem vagyok otthon... Én inkább a tutira megyek, azt variálom, és nem zavar ha nem 500Ftból , hanem 6000ből nyerek 40000 Ft-ot.. -
GGGBR
tag
Uppsz... nem szeretnék veled vitába szállni, távol álljon tőlem, de 1,nem támadásnak sértésnek szántam amit írtam. Ha így értetted sajnálom...
2, a City nagyon rapszódikus képes bárkit mgevreni, de képes bárkitől kikapni... Lehet a WBA-t mindneki elveri hazai pályán, de pl. a Newcastle-val is ikszeltek.. elenpélda:gondoltad volna, hogy a stoke city elveri manchesterben a city-t? Én, nem.... Épp ezért mivel rapszódikus csapat, én nem játszom rá, semmiképp, de természetesen te dolgod, mit játszol meg, mennyit kockáztatsz. Ebbe semmiképp nem szolnék bele, és javaslom NE halgass senkire... (még rám sem....)
hallkan azért megjegyzem, tegnap nyert a city...
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest