- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjFlanker
aktív tag
Kis hazánkban a SNES penetráció nem volt túl nagy emlékeim szerint. A trailer alapján nekem azonnal a Jazz Jackrabbit ugrott be
-
No hát felül kell írnom az első commentemet. Mert hogy tényleg van demo és ki tudtam próbálni. Egyből kiderült számomra hogy nem kérem

Gondolom a játék az aminek mondja magát, de most pl a dead cells-el játszom sokat és hát azért az jobb...
És amikor azt majd meguntam is lehet hogy találok majd mást ami hamarabb bejön mint ez. Aranyos kis játék, retro hangulatot hozza, de a demo alapján nekem kicsit... kevés? nem biztos hogy ez a jó szó.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Az Ori-ban nem sok centizgetés volt. Kihívás, az volt benne de kifejezetten jól játszható játék, és kifejezetten jól tolerálta, ha nem voltál pixel-pontos, de lendületben voltál. Ez adott az egésznek egy flow-élményt.
-
Z_A_P
addikt
Jol nez ki, jopofa, de en mar oreg vagyok bohocnak:

bizony milliméterre pontosan kell helyezkedni a szikla szélén, hogy átérjünk a következőre, a szöges falak...
-
Hú, ez nagyon jól néz ki. És még demo is van hozzá

-
Sinesol
veterán
"Helyenként bosszantóan nehéz kihívások;
Instrukció nélküli puzzle elemek, melyeket sokszor hosszú idő megoldani;"Igen, volt idő, amikor kihívások is voltak egy játékban, ne adj isten még gondolkodni is kellett...az a fura, hogy ez ma már negativum.
-
Low Noise
senior tag
Aki régi Amiga, Nintendo, Sega, és még sok mást játszani akkor ezen az oldalon emulátorral összegyúrt verziókat le lehet tölteni [gamesnostalgia]
Az Amigásakat próbáltam ott instant megy az Xbox usb controller. -
A Steamdeck-nek ezek állnak a legjobban szerintem. Fel is teszem a wishlist-re, köszi a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Alkoholista nevelde
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN! MSI RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC WHITE
- ÚJ BONTATLAN FÓLIÁS Xiaomi Redmi 8 4GB 64GB Dual-SIM,Független
- ÚJ BONTATALAN FÓLIÁS ASUS ZenFone Max M1 ZB555KL
- Asus Zephyrus G14 GA402RK - AMD Ryzen 7 6800HS - AMD Radeon RX 6800S - 24GB DDR5 - FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest