- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Szórakoztató látni, hogy te fentartod a jogot magad számára, hogy feltételezz (akár a másikról) valamit (mert te megteheted), de amint azt visszakapod (akár görbe tükörben), az már egyértelműen rossz pont (de csak a másik fél számára).
Kívánom, hogy a gyereke(i)d legyen(ek) nálad jóval kreatívabb és kritikusabb gondolkodásu(abbak)! [ha az apu a #202-es opciói alaján éli világát, akkor ott nem sok információ áramlik]Ha lenne valami fórum-coin, vagy bármi hasonló, mernék fogadni, hogy te sem tettél még mobilt mikróba...
-
ledgeri
nagyúr
A vita lehetősége fel sem merül. Ez elszomorító...
Fel lehet tenni úgy kérdést, hogy a kérdező tudja a választ, de a kapott válasz alapján megtudja mit is tud a másik, és hogy merre lehet folytatni az egészet. Ezügyben a #200-as válaszod is árulkodó. De na... a cikk információtartalma mindenekfelett!!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #198 üzenetére
Amikor valaki egy cikkre hivatkozik, ami egy másik cikkre alapoz, ami egy általános dolgokat megfogalmazó support oldalra alapoz, akkor abból nem sok technikai dolog derül ki.
Leíram, hogy várom a teszteket, amik kiderítik, mi hogyan is működik.
Megkaptam, hogy a le van írva a cikkben, hogy "30 nap, és váltás".... De az alapját, mikéntjét nem, csak a következményét a távollétnek.
Rákérdeztem, remélvén legalább fél perc gondolkodást a fórumtárstól, hogy egy telefon honna tudja, hogy hol is van a térben. (Bőven tudván, hogy egy iphone tudhatja hol is van mobilhálózat, feltérképezett Wi-Fi hálózat, 3-5 féle GPS[vagy egyenrangú] műholdas hálózat, akár az újféle SOS műholdas hálózat, akár beépített gyorsulásmérői alapján kalkulált eltérés, de akár közeli eszközökkel való rádiós kommunikáció vagy akár gépre dugott adatcsere alapján is, hogy most hol is lehet, küönböző precizitással.)
Visszakaptam belőle egyet, meg egy ötletet. De úgy, hogy -a fentieket figyelmen kívül hagyva,- egyértelműen ez a válasz, sugalván, hogy mégis mennyire fogalmatlan vagyok.
Mikor kértem a forrást -mert akkor annyira, de annyira egyértelmű a válasz- akkor megkaptam érvelésnek a cikket, ami nem részletes, értelmetlenséget a "goldolkodást segítő" faraday kalitka sugallatával kapcsolatban, egy kis ál-nagyképsűéget, mint érvelés.Erre írtam azt amit.
#199 7Heads Drago SIM nélkül is tudja mely hálózatok érhetőek el, mert segélyhívnia tudni kell. Emellett még a repülőgép-módban is képes lehet 1-1 jel kiküldésre, mivel lehet, hogy a szoftver úgy van megírva, de fogadni GPS jelet mindenkép tud. Erre ellenszer a fenti faradaykalitkázás, ha már tesztelünk... (és simán lehet bármely fenti jelet "más helynek megfelelően" a kalitkán belül sugározni...
Emellett, ha megnézed, pl ezt a videót [ CaseyNeistat, apple vision pro teszt] láthatod, hogy a virtuális kép, az eszköz gyorsulása ellenére egy helyben marad a fölhöz képest... innentől meg kimérni, hogy nem metróval mentünk 2 métert, hanem repülővel 10000-et már annyira, de annyira nem nagy feladat.
De a fenti máskéépen megfogalmazott: ha harminc napig nincs EU-n belül, akkor nagy eséllyel kívül van rajta féle megközelítés is lehet egyik válasz: Ha nem tudja, hogy biztos az eu-n belül van ( bármilyen szempontból), akkor átvált mondván kívül vn -
ledgeri
nagyúr
.... mint írtam:
Várom már a teszteket, hogy mennyire működik milyen féle ... faraday-kalitka...!
Vagy kérném a forrást, ami egyértelműen állítja, hogy az egész úgy működik, hogy amint elveszít bármilyen EU-nak számító hálózatot beindul a 2592000 másodperces visszaszámláló, és csak az számít!
Egyéb helyzetekben minden rádiós kommunikáció, ami zavarható, blokkolható, hazudható! Még elfogadnám, hogy a gyorsulásmérővel számol, mert kinézném a gyártóból... -
ledgeri
nagyúr
Várom már a teszteket, hogy mennyire működik milyen féle blokkolás, tiltás, faraday-kalitka, vagy pont GPS zavarás/maszkolás!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
7Heads Drago #147 üzenetére
Ebben még benne van, hogy felhőt is úgy kell választani, hogy ne nézzék át a cuccaid, mert ha valami bot véletlen benyel egy olyan képet, ami a rendszer számára félreérthető, lehet, hogy az egész felhőbéli adatpakkod bukod.... Egy kábel ilyeneket nem kérdez... nem néz be.
A másik legutóbbi google probléma is jó történet volt: jaj, verzióproblémák voltak a rendszerben: novemberben visszaállt minden a májusi állapotra, de mivel a felhő nem backup, így köszi, hogy itt voltatok -
ledgeri
nagyúr
Kiváncsi vagyok az iPhone tulajok hány százaléka tölt 30 napnál többet más kontinensen, mint ahol alapból él...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged