- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elindult az Android 16 alapú Nothing OS 4.0 nyílt bétája
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
''kérdés h mit tart majd jogvédett tartalomnak az a hibátlan, tökéletes, minden nemében egyedülálló, és felülmúlhatatlanul kifinomult windows'' - gondolom (bar komolyabban nem jartam utana a temanak) azt, ami jogvedettkent van megjelolve (pl az mp3-ban is van egy kis flag, ami ezt jelzi) , vagy ami valamilyen masolasvedelmi technikaval van titkositva (pl homevideora nem fogok css-t tenni, elhiheted)
szoval imho tavolrol sem olyan veszes a dolog, mint azt itt lefested (szandekosan nem irtam, hogy mint azt gondolod, mert mast sejtek a hatterben, de nem legyen igazam)
Szalma: egy masik topic-ban is epp errol volt szo, hogy azert vannak ilyen (nem pont ez) nagy erofeszitesek, mert a kiadok most mar nem tudnak minden szemetet eladni, leven a homeuser eloszor meg tud gyozodni a net segitsegevel arrol, hogy miert is adja ki a penzet
igen, ez akar meg jogosnak is tunhet(ne), ha nem az lenne a gyakorlat, hogy letolti, megnezi, aztan a minosegtol fuggetlenul nem veszi meg, mer' mar ugyis megvan ingyen
p.s.: nekem is
fokukac: asszem beleszerkeszteni egyebkent sem lenne jogod - az viszont teny, hogy igy kevesbe lesz kenyelmes pl a nagyobb zenei gyujtemeny meghallgatasa -
Kriza
őstag
és #5-nek is!
Én a c pontot támogatnám!
Különben is, ha másolni akarok (akarnék) akkor használom az XP-t. Vagy azt is megállapítja, hogy a lemez másolt-e??? MErt ha ilyen ficsőrök lesznek, akkor az egyszerű felhasználó halála lesz az új Windows (inkompatibilitás minden lehetséges hardverrel: 100% .)
[Szerkesztve] -
Egyébként olyan nagy veszteség nem lesz neki a dologból. Mert nézzük csak meg, hogy ki is vásárol majd vistát:
- vállalatok: hát őket az a feature nem nagyon fogja zavarni, hogy az alkalmazottak nem másolgathatnak meg tőthetnek le ezerrel...
- OEM gyártók: szintén zenész
- közigazgatás: szintén zenész
És itt jön akit zavarni fog: a buheráló home user (akik vagyunk ugye mi...)
Na ezek közül (akik egyébként a vista vásárlói közül kitesznek vagy 0,1%-ot) sokan át fognak térni más oprendszerre.
Ez egyébiránt nagyon jó, én személy szerint örülök neki, de hogy Billgécc nem fog miatta forgolódni álmatlanul, az igencsak sanszos...
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elite Dragonfly G3, érintőkijelző ,i5-1235U ,16GB RAM ,512GB SSD, gyári garancia 2026.10.17-ig
- PlayStation Portal (garanciális) + AJÁNDÉKOK, csere is
- Dell Latitude 9520 27% ÁFA , i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD ,1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th, i5-1135G7 ,16GB RAM , 256GB SSD, 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest