- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bocsáss meg, de nem olvastam régóta a topikot. Már nem emlékszem, hogy hogyan fizettem. lehet, hogy PayPal-t ajánlott fel. Azt szinte minden engadi. Egy nagy felbontású zenéket tartalmazó oldalra is be vagyok fizetve, ahol a kártyát szintén nem engedte, csak a PayPal-t.
Sikerült azóta befizetni?
-
törölt tag
A Play áruházból töltöttem le,nem ma. Nem tudom, hogy ez-e a legújabb. Lehet, hogy utána nézek. Lehet, hogy a Xiaomi tábla a régi, ki tudja mi a f.. baja van, de mérgesítő. Kísérletezem, mert a barátomnak csak Xiaomi táblája van, és ő is hifi buzi, mint én. Szóval köszi a segítséget, majd lesz valahogy.
-
törölt tag
Hát ezzel nincs szerencsém. Kérek kölcsön egy dongle DAC-ot, és kipróbálom. A Topping D70S-re nem reagál, sajnos.
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget kérek! Táblagépet használok külső DAC-al, UAPP-vel, tidal Plus előfizuval minden gond nélkül. A legutóbbi hírek szerint az androidos Tidal app tudja a bitperfect módot. Ki szeretném próbálni, letöltöttem, de semmi féle beállítási lehetőséget nem találok. Guglizok, írják, hogy hova nyomjak rá, de nincs semmi, amire rányomhatnék!
pl: Click the icon in the top left corner
Select ‘Settings’ then ‘Streaming’
Change the ‘Sound Output’ to your DAC
Click (More Settings)
Toggle additional settings as they pertain to your setup.Nem tudok külső DAC-ra váltani, mert nincs hol váltani.
Kérem a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Ford topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest