Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bocsáss meg, de nem olvastam régóta a topikot. Már nem emlékszem, hogy hogyan fizettem. lehet, hogy PayPal-t ajánlott fel. Azt szinte minden engadi. Egy nagy felbontású zenéket tartalmazó oldalra is be vagyok fizetve, ahol a kártyát szintén nem engedte, csak a PayPal-t.
Sikerült azóta befizetni?
-
törölt tag
A Play áruházból töltöttem le,nem ma. Nem tudom, hogy ez-e a legújabb. Lehet, hogy utána nézek. Lehet, hogy a Xiaomi tábla a régi, ki tudja mi a f.. baja van, de mérgesítő. Kísérletezem, mert a barátomnak csak Xiaomi táblája van, és ő is hifi buzi, mint én. Szóval köszi a segítséget, majd lesz valahogy.
-
törölt tag
Hát ezzel nincs szerencsém. Kérek kölcsön egy dongle DAC-ot, és kipróbálom. A Topping D70S-re nem reagál, sajnos.
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget kérek! Táblagépet használok külső DAC-al, UAPP-vel, tidal Plus előfizuval minden gond nélkül. A legutóbbi hírek szerint az androidos Tidal app tudja a bitperfect módot. Ki szeretném próbálni, letöltöttem, de semmi féle beállítási lehetőséget nem találok. Guglizok, írják, hogy hova nyomjak rá, de nincs semmi, amire rányomhatnék!
pl: Click the icon in the top left corner
Select ‘Settings’ then ‘Streaming’
Change the ‘Sound Output’ to your DAC
Click (More Settings)
Toggle additional settings as they pertain to your setup.Nem tudok külső DAC-ra váltani, mert nincs hol váltani.
Kérem a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest