- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
djdee
tag
Ezekkel a Z-5400-as cuccokkal az a bajom, hogy elég drágák még mindig. Ha annyiért veszek, akkor (csak internetes összehasonlítás alapján, hangját még egyiknek sem igazán hallottam) talán inkább a Creative új cuccai felé hajlanék pl. G550, G500 pro gamer.
Az S750 azért lett még jelölt, mert ígértek egyet 65-70 körül, ami nagyjából annyi, mint pl. egy 5400.
Ha meg nem ennyire nagyot durranó rendszert veszek, akkor lehet elég lesz egy OZAKI B5 vagy Genius HW 5.1. Ezek 20-25 között mennek bruttó. Csak persze az OZAKI-t sehol nem tom meghallgatni.
Ráadásul még hangkártyát is most keresek (sikertelenül)
Ja, és még annyi, hogy azért nézegetem a nagyobb cuccokat, mert lehet, hogy nem csak a 12nm-em fogom kihangosítani vele, hanem néha többhöz is kéne és valszeg egy ilyen rendszert könnyebb szállítani, mint pl. a házimozi rendszerem. Vagy tévedek??? -
djdee
tag
Nem is minőségben gondolkodtam, hogy 5 év. Hanem pl. szerintem egyre inkább az egyre több csatornás rendszerek fognak elterjedni. Ezért gondoltam, hogy talán jobb lenne 7.1. A nappalimban van olyan rendszer, amit biztos nem fogok lecserélni még 5 év múlva sem. Max. bővíteni, mert most csak 6.0, de hát amíg panel, addig ennyi is marad. Egyébként ott egy Yamaha RXV-450 erősítő + Wharfedale hangcuccok vannak.
Az álmom egyébként az S750, csak ma még nem érzem úgy, hogy az ára nekem megfelelő lenne, meg talán kicsit NAGYON sok lehet egy 12nm-es panel lyukhoz!
Valszeg, ha lesz rá időm és lehetőségem meg fogom nézni az MM-ben és talán az edigitalnál is.
A Z-5300 milyen? -
djdee
tag
Köszi, igazad lehet.
Valszeg el fogok menni vmelyik ''nagy áruházba'' és igyekszem végig tesztelni a cuccokat, melyik a leginkább számomra ideális darab. A gond csak ott van, hogy pl. az Electro-ban egyetlen komolyabb rendszer volt a G550 és se egy Z-5500, se egy S750 se semmi. Ahol meg ezek vannak, ott ált. nem lehet mind végig hallgatni. Erre esetleg van ötleted? -
DrGonzo22
őstag
Ok, köszi. Azért merült fel bennem egyáltalan a hangfalrendszer ötlete, mert mindent a gépen tárolok, zenét, filmet, rádiót is onnan hallgatok, tehát a hi-fi-t kizárólag erősítőnek, és hangfalnak használom most is.
Amúgy van egy nagyon régi AKAI AM-U11 jelű erősítőnk is 2 videoton hangfallal. A hangfalak már botrányosan recsegnek, de sztem az erősítő tökéletes. (kb.a 70-es évek közepe-vége felé készülhetett) Csak semmilyen mai szabványt nem tudok már rádugni
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest