- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
BRinyo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy $ubject beli videókártyám. Az a problémám, hogy amikor levettem a memóriahűtőket, megsérült az egyik ram. Tehát ha valakinek van egy döglött kártyája, szívesen megvásárolnám, mert nekem fontos lenne ez a kártya. A chip pontos típusa, amit keresek: Samsung K4D261638F
thx! -
Supr@
senior tag
hi all!
Az lenne még akérdésem, hogy: most a memókon vannak bordák. Jövő héten hoznak majd egy Tt Giant II-es hűtőt, de az nem hűti a memeket. Na a kérdés az lenne, hogy ha levenném a bordákat a memóriákról az nem lenne baj? (mert lehet hogy így nem megy rá a hűtő) -
zeus90
aktív tag
Nekem is ilyen kábelem van ami 4 felé sztja!
THX:D:DD:DDD -
kamikaze boci
őstag
-
zeus90
aktív tag
Az az lenne ami szétosztja a kimenetelt?
Vagy még kaptam hozzá egy dugóátalakítót talán nem igazán tudom mi ez!:U
Sajna ebben a témában hülye vagyok!:F -
zeus90
aktív tag
HELP!
-
zeus90
aktív tag
Ezzel a karival hogyan lehetne a TV-ből felvenni?
[L]http://uk.asus.com/products/vga/v9480tvd/overview.htm[/L]
Milyen progi kell és milyen kábel?
Köszi! -
Mazka05
őstag
Porors a Venti hülye kérdés de lehet hogy emiat nem tudja elégé hüteni a karit.. tisztisd ki és nézdmeg utána fen áll-e még a probléma! Az enyém is csinált ilyet mert túl volt huzva.. de egy tisztitás megoldota a problémát!!
-
Supr@
senior tag
Arra gondoltam, hogy az unreal2 motor, csak nem tudom hogy a Painkiller mivel készült. De akkor miért nem fagy az ut? A másik pedig: nem hiszem hogy amiatt lenne hogy nincs dx9 támogatás, mert haver mx440-én is vígan elfutnak. Lehet, hogy tulmelegedik közben a kari, de ha megfogom a bordákat azok csak langyosak. Ez tényleg X-akta
-
Supr@
senior tag
Pontosabban azt csinálja, hogy játszok f@szán 10-15-20 perset a játékkal, aztán eltünik a kép. De eddig csak ebben a kettőben csinálja, a Farcryban nem, UT2004-ben nem, NFSU-ban sem.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
régi a kari?
-
Supr@
senior tag
Az a gondom, hogy az említett kari pár játékban azt csinálja, hogy kikapcsol, elmegy a kép, semmi életjel, de a venti forog folyamatosan. Ilyen játék pl: Painkiller, Splinter Cell 2. A game megy tovább ugyanúgy, csaképpen nincs kép. Mi lehet a baj? Jól jönne egy kis segítség.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- MIUI / HyperOS topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Posta, csomagküldés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 3
- Büszke apukák és anyukák topikja
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest