- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
-
Sick Boy
őstag
egy UP-ot talán még megér...
-
Sick Boy
őstag
válasz
burgatshow #21 üzenetére
ou lemaradtam Rólad, vendégek voltak (és még rímeltem is)
csak itthagytam a gépet... nah, majd este leszek!!! -
fokukac
nagyúr
próbáld meg ezeket :
XARA Webstyle
Namo Webeditor -
Sick Boy
őstag
melyik az a program??? láttam valamelyik user oldalán egy ilyennel készült fotóalbumot.
Popupos stuffot csinál és a felugró ablakban lehet navigálni (prev next) -
Dilikutya
félisten
ACDSee-ben is van ilyen funkció.
-
Bekukkantottam, de csak jelezni hogy sajnos ehhez nem értek. :( Ha mindenképpen ilyet kellene csinálnom, magukat a képeket alighanem irfanview batch resize-al csinálnám, aztán megírnám a kódot egy példányban és valami okos szerkesztővel / nyúlfarknyi háziprogrammal sokszorosítanám (egy lista fájlból beillesztve a kép címét). Persze ez elég fusi megoldás, ha nem egyszeri alkalmazásra kell akkor én is inkább célprogramot keresnék.
A törölt topic amire kíváncsi voltál felsorolta a címében szinte az összes létező AMD processzor PR számozását, és az iránt érdeklődött, hogy melyik mennyire tuningolható... nice try, but no cigar. (ja, és volt benne off is rendesen) -
fokukac
nagyúr
-
Sick Boy
őstag
photoshop 30 napos trial megteszi, dobnál egy linket, ha szépen megkérlek, hogy pontosan honnan tudom letölteni ezt a plugint?
vegy része a PS-nak? nem használtam még soha PS-ot, de valami PCWorld CD-n van 30 napos trial, azzal műxik?
mod: Photoshop 7 van a CD-n, ha ez számít :)
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
Haló mindenki!
nah, lenne egy kis gondom, kellene egy ún. ''thumbnail generator'' program, fotók, képek publikálására a neten. Kipróbáltam pár alkalmazást:
ThumbHTML
EasyThumbnails
MediaResizer
Arles Image Web Page Creator
EZ Thumbnail builder
de egyik sem felel meg. Download.com-on is körülnéztem, semmi.
Nekem olyan kellene, hogy:
-freeware legyen lehetőleg (vagy csak időkorlátos, de nem funkciókorlátos shareware))
-popup ablakban jelenjen meg a kép, ha rákattintok (ez fontos!!!)
-ne legyen semmi csicsa, nekem egy fehér háttér előtt kellenek kis képek, stb... úgyis csak keretben fog megjelenni az oldal, szal minimáldizájnos is jó lesz
-azért valamilyen szinten bele lehessen nyúlni a beállításokra (nem fullautomata kell)
-de az sem árt, ha lenne benne ''varázsló''-szerű ''1-perc-alatt-készítek-weboldalt'' megoldás is (hozzá nem értőnek is meg akarom tanítani a kezelését)
-generáljon teljes HTML-kódot nekem (kész oldalt is készítsen)
előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
Aktív témák
Hirdetés
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest