Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
THL T11 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tboy1991
üzenetére
Ez szerintem más probléma lesz, amint említettem a hétvégén a gyerkőcök megtaposták.
A kijelző közepénél ha megütöm be tudom kapcsolni, de ha ismét nyomás éri akkor vagy lefagy vagy kikapcsol vagy elkezd csíkozódni.
Már lemondtam róla, nem hiszem, hogy megérné javíttatni
-
sbeci
csendes tag
válasz
tboy1991
üzenetére
ezt rendeltem.
És ezzel a rendkívül drága csavarhúzókészlettel láttam neki a folyamatnak. A szétszedés nagyon egyszerű volt a bevezetőben leírt kamerafókusz javítós akció alapján (köszi érte az illetékesnek). Gombcseréhez elég a 7-es lépésig lebontani. Egy kis meglepetést okozott, hogy a kábel ragasztva volt, de nem adtam fel. Kétoldalas tükörragasztóval oldottam meg. Egyrészt erős, másrészt vastag, és így a burkolat visszacsavarozása után a burkolat is odanyomja a helyére.
Tökéletesen működik, és teljesen egyszerű volt megcsinálni, pedig most szedtem szét életemben először telefont. -
Killerlaca
senior tag
válasz
tboy1991
üzenetére
Mármint a LED fix szívja az akksit?
Nekem most ez van fent ROM: THL_T11_140401_MNSop.cz
Ebben is van fix és baromi gyorsan is merül a telefon. Lehet nincs hozzá köze,de egy napot nem bír ki.
Nem tudom ez mitől van. Nem látok semmit ami szívná. Ha csak nem a gesture bekapcsolás.Köszi az infót a kijelzőről és a tokról. A régin nekem is ilyen szilikon tok volt, de ehhez az használom amit küldetek ilyen rápattintós.
-
105kacsa
őstag
válasz
tboy1991
üzenetére
Mivel hivatalosan nem támogatott a telefonunk abból kell főzni ami van [patchrom]
Itt még egy régebbi az alap ahogy az összes nem hivatalos készüléknél. MTK 6592 a nibiru H1(itt még 4.5.21 a patchrom) a jól működő alap ezt használja mindenki és erről megy a portolás -
105kacsa
őstag
válasz
tboy1991
üzenetére
Nem tudom.Nekem most THL T11 MSB V2 ment vissza.Most kezd meghalni a merevlemez a pc-ben 400 GB anyagot kell lementenem, úgyhogy a rom mókolás szünetel egy időre.
Más, sikerült megoldani az egy zavaró tényezőt amiért nem volt 100% a telefon számomra.-Gyenge wifi jel (igaz baromi nagy volt a táv a routernek más telón sem volt jel)
Sajna nem a teló lett jobb, csak egy wifi bridge-t csináltam vagyis két router lett összekötve vezeték nélkül így giga mega lett a jelerősség és megy a net wifiről a melóhelyemen is.
-
quasimidi
aktív tag
válasz
tboy1991
üzenetére
Clearmotion:
"MTK6592 is the first chipset that has ClearMotion intelligent video frequency doubling technology.
ClearMotion MediaTek’s own research and development of new video technology, ClearMotion technical
support, only 15/24/30fps be upgraded to 60fps video playback, allowing users to obtain a more clear, smooth level close to digital television experience."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)