- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ColdWater
csendes tag
válasz
Dr. Akula #8018 üzenetére
Köszönöm a választ, ám amire gondolok, hogy foltos, azaz nem a pixelek látványa a gond, hanem szabálytalan alakú, eltérő (de nagyon közelálló) színű, 4-8 db-os pixelcsoport pacákból állt a kép. Sajnos, így utólag gondolkodva, azt nem figyeltem meg, hogy valóban a pixelek különböző színűek-e, vagy a kijelző anyaga foltos (ha ugyan lehet ilyen). Letörölni nem lehetett, ez biztos...
Közben olvasgatom a fórumokat, mindenütt dicsérik, bár írják, hogy 2 gyártó van, a TMD jobb a Samsung rosszabb minőségű paneleket gyárt.
-
ColdWater
csendes tag
Sziasztok!
Minap ellátogattam az Usanotebook bemutatótermébe (Váci út) lelkemben egy X300-al történő csodálatos barátság kezdetével...
Aztán megláttam a kiállított gép kijelzőjét és egy világ omlott össze bennem.
Mondjátok, hogy nem minden x300 kijelzője ilyen rettentően mákos/foltos!? Konkrétan közelről (azért annyira nem is közelről - 30-40 cm) szembetűnően nem homogén a megjelenítő színvisszaadása, kiváltképp látszódik ez a fehér színnél, mintha fehér és világosszürke foltok tömkelege lenne egymás mellett. Lopva elkezdtem az ujjammal törölgetni, mert elsőre olyan volt, mintha rászáradt volna a kosz, de nem jött le. Aztán szóltam az egyik eladó srácnak, hogy mi ez, erre Ő is...
Összehasonlításképp a mellette kiállított T400 LED-es kijelzője hihetetlenül szép, minden szín kristálytiszta rajta.
Kérlek segítsetek, mi az igazság?
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 200 Pro - mobilportré
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Lenovo T470 core i7-6600 16 gb, 256 Gb nvme ssd, áfás számla
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest