- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Aktív témák
-
ColdWater
csendes tag
válasz
Dr. Akula #8018 üzenetére
Köszönöm a választ, ám amire gondolok, hogy foltos, azaz nem a pixelek látványa a gond, hanem szabálytalan alakú, eltérő (de nagyon közelálló) színű, 4-8 db-os pixelcsoport pacákból állt a kép. Sajnos, így utólag gondolkodva, azt nem figyeltem meg, hogy valóban a pixelek különböző színűek-e, vagy a kijelző anyaga foltos (ha ugyan lehet ilyen). Letörölni nem lehetett, ez biztos...
Közben olvasgatom a fórumokat, mindenütt dicsérik, bár írják, hogy 2 gyártó van, a TMD jobb a Samsung rosszabb minőségű paneleket gyárt.
-
ColdWater
csendes tag
Sziasztok!
Minap ellátogattam az Usanotebook bemutatótermébe (Váci út) lelkemben egy X300-al történő csodálatos barátság kezdetével...
Aztán megláttam a kiállított gép kijelzőjét és egy világ omlott össze bennem.
Mondjátok, hogy nem minden x300 kijelzője ilyen rettentően mákos/foltos!? Konkrétan közelről (azért annyira nem is közelről - 30-40 cm) szembetűnően nem homogén a megjelenítő színvisszaadása, kiváltképp látszódik ez a fehér színnél, mintha fehér és világosszürke foltok tömkelege lenne egymás mellett. Lopva elkezdtem az ujjammal törölgetni, mert elsőre olyan volt, mintha rászáradt volna a kosz, de nem jött le. Aztán szóltam az egyik eladó srácnak, hogy mi ez, erre Ő is...
Összehasonlításképp a mellette kiállított T400 LED-es kijelzője hihetetlenül szép, minden szín kristálytiszta rajta.
Kérlek segítsetek, mi az igazság?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest