- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Aktív témák
-
peszleg
csendes tag
válasz
Mosqu!to #4699 üzenetére
Azért nem mind felesleges:
Thinkvantage active protection system - van beépített gyorsulásérzékelő a gépben - ha elkezd szabadon esni, akkor leállítja a vinyot, hogy becsapodáskor több esélye legyen.
thinkvantage access connections - kapcsolatoak lehet vele konfigurálni és elmenteni. Megjegyzi, melyik hálózaton melyik a default nyomtató, milyen proxy beállítások vannak (firefoxba is átírja), fájlmegosztás, tűzfal ki-be kapcs.... Nekem a dell-en nagyon jól jönne egy ilyen cucc, nem kézzel kéne mindig átírogatni. Majd írok egy pac fajlt, csak szánjam rá magam.
-
peszleg
csendes tag
Valakinek van tapasztalata arról, ha a BIOSban power on jelszó beállításánal csak enter entert nyomok új jelszónak, akkor mi lesz a jelszó? Ugyanebben a körben még disabledre állítottam a security chippet és most nem tudok belépni a gépre!
Egy unlock mibe kerülhet a szervízben? Nem merem magam forrasztgatni a gépet. -
peszleg
csendes tag
Vodafone E220 modem:
USB porttal eddig semmi bajom nem volt (azon kivül, hogy miért csak kettő van), külső HDD, HID eszközök simán mennek. Próbáltam már letiltani minden más hálózati eszközt, de hiába.Mondjuk egy-két havonta vagy egy kék halál a gépen (kevés programom van még Cd iró sincs, Office, SAPgui, ), nem tudom, hogy ez belefér-e. Ráadásul mindig akkor, amikor nagy ritkán egy kollégának kéne mutatni valamit
Van még rá egy hónap garancia, nem tudom érdemes-e bevinni ilyen egyedi problémával vagy elhajtanak azzak, hogy szar a windows.Friss firmware van a modemen, amit egy hónapja adott a vodafos.
Mivel már megvan az utód gép, akit érdekel esetleg eladó a gép a modem inkompatibilitas miatt. 14-es T42, három hónapos DVD olvasóval 1 Gb ram, 40-es vinyo, az hiszem 1.6-os proci, ujjlenyomatolvasó, model: 2373VBW, gari még egy bő hónapig.
Apropo: password-del védett vinyót lehet más géppel használni? Vagy vissza kell rakni, password biosból leszed és csak akkor használható?
-
peszleg
csendes tag
T42. bár sok különbség nem hiszem, hogy lenne.
-
peszleg
csendes tag
Köszi, de ezeket a fórumokat már átnéztem. Mikor nem ment, az volt az első, hogy frissitettem e voda honlapjáról. Van akinak működik T42-vel?
Lehet ez is ennek a szériának a problémás USB portja miatt van? -
peszleg
csendes tag
IBM T43, vodafonos Huawei E220 modemmel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Nekem nagyon nem akar menni, pedig már újra is raktam, mert kezdetben felismerte ugyan a virtuális meghajtót, de csak tíz másodpercig.
Újratelepítés után végre felismeri, kapcsolódik is, de a forgalom nem megy ki rajta. Két hete ezzel szívok. Windows tűzfal kikapcsolva, lankártya letílt, de semmi nem használ.
Meg ami még szomorúbb, elég gyakran kék halál kapcsolódáskor.
Három másik géppel próbáltam, ottl bedugom és megy, szóval ez valami IBM specifikus dolognak kell lennie.
Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vicces képek
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest