Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
mdk01
addikt
Na voltam T-mobilnál...nem irom most már mobilinternetes topicba mert itt kezdtem el kérdezgetni.

Csak annyi hogy persze nem ment simán a dolog, mert szombaton az ügyintéző csajnál még volt netkártyás modem cucc(PCI expressz) ma már nem volt mert a két nap alatt kiderült hogy kivonták a forgalomból és amit az ügyintéző csaj mutogatott nekem szombaton azt vissza vitték a központi raktárba, mert senkinek sem kellett(mármint ez a fajta modem)
Egy szóval csak USB-s sticket lehet kapni mobilinternetbe a szolgáltatóknál.
Ha vkinek PCMCIA vagy PCI expressz modemre van szüksége az vegye meg függetlenül 40-50k-ért és rakja abba a szolgáltatónál kapott SIM kártyát.
PCMCIA-ba 1800mbit a maximum letöltési sebesség míg PCI Expressz card-nál 7200mbit.
Ha vki letölt annak szükséges a PCI EX., böngészésre elég a PCMCIA,szerintem.
Lényegében ennyi.
Most aláírtam 2évre a szerződést így ingyen kaptam az USB sticket, aztán tovább nézelődök PCI EX vagy PCMCIA modem után mert ez a kiálló xar engem nagyon zavar.:Üdv.
-
Tim82
félisten
Minőségileg? Ezt hogyan érted?
Nem attól függ, hogy a T-mobil adja, hanem a modem gyártójától.

A Huawei-t inkább kerüld, javasolt mobilnet-modemek pl. a Globetrotter, a Novatel és a Sierra. A Voda és a Pannon jellemzően Huawei-t szeret szórni a népnek, a T-mobil kínálatában azért vannak minőségibb gyártóktól való modemek is.
Félreértés ne essék: a Huawei termékei most sz@rok, viszont ez nem lesz mindig így, a vállalat nagyon fejlődőképes.

Jelzem, ha meg akarod osztani valahogy a mobilnetet, akkor felejtsd el a PCMCIA/Express Card-os megoldásokat, inkább usb-s modemben gondolkodj. Van ugyan olyan router, amelyik képes fogadni PCMCIA-t, de jellemzően Vodafone-os firmware-rel hozták forgalomba.
Aktív témák
- HP Zbook 15 G6, I7-9850H CPU, 32GB,1024GB SSD, Nvidia Quadro T2000, 15.6" FHD IPS, WIN11 Pro
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi