Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hét évig frissül az új iQOO
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
tabrev
aktív tag
Nekem volt T60-am (15.4") 6 cellás akku (2db akku is volt hozzá) - teljesen belesimult a géptestbe - de mégis lötyögött. Ha összecsuktam akkor a két fél (kijelző - géptest) is lötyögő érzést keltett, maga a kijelző a zsanéron nem volt problémás.A géptesten a kijelző alatt körbefutó műanyag, ha rákoppintottam az ujjammal akkor éles hangot hallatot amint az alatta lévő műanyaggal összeért.
Most T61 van, akku 6 cellás kilóg a géptestből és természetesen lötyög, ha összecsukom nem passzol teljesen össze, a körbefutó műanyag ezen legalább nem kopog.
Tehát ha szellemes akarok lenni: ez is IBM
Más: le tudja nekem valaki írni milyen procikat lehet betenni a PM965 chipset mellé? Csak: T7100, T7300, T7500, T7800, T7900 vagy mehetnek az újak is: P8xxx és a T9xxx?
Köszi a választ!
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- X1 Yoga 6th 2-in- 14" FHD+ IPS érintő i5-1145G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 5-7535H/16GB RAM/512GB SSD/RTX3050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Microsoft Surface Laptop Go 3 XK7-00030 (Bontatlan)
- Üzletből, garanciával, HP EliteBook 855 G8 16GB RAM/256GB SSD/FULL HD IPS kijelző/Win 11Pro
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő