Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
sssent
senior tag
Nem hinném, különben minek lenne külön TPC Edition belőle. De tablet ügyben egyáltalán nem vagyok kompetens. Bár ahogy nézem Te sem, így szerintem nem ártana kicsit alaposabban körbejárnod a témát, mielőtt élesben belevágnál, hogy valóban megérné-e tabletet venned.
Én ugyan nagyon rövid ideig próbáltam ilyet, de azon túl, hogy jó játék az érintőképernyő, meg szűk helyen jó a kifordítható kijelző, igazából sok hasznát nem láttam. Nekem legalábbis állandóan szükségem lett volna a klaviatúrára, mert egérrel nem lehet mindent. Képernyőn pötyögni ceruzával elég macerás, a kézírásfelismerés is gázos, pláne hogy magyarul sem tudott (bár lehet, hogy ez utóbbira lenne megoldás). Ráadásul nehezebb is jóval, mint a sima.
Szóval általános felhasználásra sokkal értelmesebbnek tartom másra, vagy épp egy jobb nem tablet gépre fordítani azt a 100-150K-t amivel többe kerül. Persze, ha Te valami spéci dologban utazol (rajzolgatsz, vagy nemtom), az más.
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest