Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
válasz
Mosqu!to #4699 üzenetére
Valamint még egy kérdésem lenne, hogy honnan tudom beszerezni a jogtiszta telepítőjét az oprendszernek? A notebookhoz nem kaptam ugyanis semmilyen cd-t/dvd-t, amin bármi is lehetett volna.
Magadnak kell megcsinálni:
Start - Minden program - ThinkVantage menüben "Create Recovery Media" - ezen belül "Create Product Recovery Discs now". 1 db CD-re és 1 (esetleg 2) db DVD-re lesz szükséged. [link]A felsoroltak közül ezeket tartanám meg a helyedben: Thinkpad Power Manager, On screen display, synaptics pointing device, Thinkvantage active protection system.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Mosqu!to #4699 üzenetére
a power manager szerintem hasznos, gyorsabban tudom benne állítgatni az üzemmódokat, meg jó, hogy folyamatosan látom, hogy mennyi az akku töltöttsége.
BLOG - nekem ilyen nincs
OSD - szerintem ezt leszedheted
Synaptics pointing device - ezzel a tapipad tuajdonságait állíthatod, (szerintem enélkül is működik)
Active Protection system - ezt hagyd fent mindenképp (mint már korábban írták a vincsesztert védi ütések, leesés ellen)
scheduler_proxy - erről fogalamam sincs, hogy mi
maintenance manager - le lehet szedni
productivity center - szintén leszedhető (ez jön fel a thinkvantage gomb megnyomásakor win alatt - sok értelme nincs szerintem)
message center - ez sem kell
access connections - hát erről megoszlanak a vélemények, attól függ hány helyen netezel, szükséged van-e arra, amit előttem írtak, de a win beépített kapcsolatkezelője is teljesen jó szvsz
client security solution - szerintem ehelyett elég az ujjlenyomatolvasó driverét feltenni (win logonhoz az is elég), már ha nem akarsz összevissza titkosítaniTelepítőt tudsz kiírni a rejtett partícióról (ha megvan még) Minden program>Thinkvantage>telepítő cd készítése (vagy valami hasonló)
Remélem nem írtam semmi nagy hülyeséget. -
peszleg
csendes tag
válasz
Mosqu!to #4699 üzenetére
Azért nem mind felesleges:
Thinkvantage active protection system - van beépített gyorsulásérzékelő a gépben - ha elkezd szabadon esni, akkor leállítja a vinyot, hogy becsapodáskor több esélye legyen.
thinkvantage access connections - kapcsolatoak lehet vele konfigurálni és elmenteni. Megjegyzi, melyik hálózaton melyik a default nyomtató, milyen proxy beállítások vannak (firefoxba is átírja), fájlmegosztás, tűzfal ki-be kapcs.... Nekem a dell-en nagyon jól jönne egy ilyen cucc, nem kézzel kéne mindig átírogatni. Majd írok egy pac fajlt, csak szánjam rá magam.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - OFF topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest