- Netfone
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Shadowfax #3899 üzenetére
szép jó estét a hölgynek! nagyon helyes tetszik lenni ma este!
hol volt, hol volt, szokatlan volt ez a távollét, már készültem e-mailt írni. csak hát baromira lassú vagyok, szerintem még a karácsonyi jókívánságokra se válaszoltam.
RoBorg: az USB-re csatlakoztatható CD/IDE/SATA szvsz ugyanúgy nem boot-olna, mint az USB-s külső meghajtó.
-
RoBorg
tag
válasz
Shadowfax #3899 üzenetére
Tim kolléga is ajánlotta, hogy kereselek fel...De úgy néz ki megelőztél.
Ez a netes telepités érdekes dolog...Csak ott tartok, hogy még tanulmányozom a menetét.
Az átalakitóra és is szemet vettetem. Illetve van egy másik is, amit kiszúrtam. Azon USB-re lehet kapcsolni bármilyen PATA v. SATA HDD-t, CD/DVD meghajtót. A wikin olvastam, hogy elméletileg az USB-re kapcsolt CD-ről telepithetők a dolgok. Csak azt nem tudom, mivel ezek nem nativ USB-sek, azért tudnék-e bootolni így.Van esetleg valakinek ilyen? Milyennek a tapasztalatok? Mert egy ilyen később is jól jönne.
Shadowfax: Ha nem müxik semelyik szólok...S lehet igénybeveszem az ajánlatodat.
Aktív témák
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest