- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
Aktív témák
-
RoBorg
tag
válasz
Shadowfax #3908 üzenetére
Akkor a 2.25-s nem megy akkuval? Vagy ez csak egy egyszeri eset volt? Nekem még az eredeti 1.20 van rajta. Mondjuk ezzel legalább be lehet kapcsolni.
Mit nyerek, ha frissitem? Gyorsabb lesz? Vannak újabb szolgáltatások, amik még ki is használhatók? Azt tudom, hogy vannak újitások...különben miért lenne frissités, de ezt csak olyan spéci esetekben hasznélt dologk vagy általánosságban javitottak rajta?
Illetve hogyan lehet frissiteni? Azt meg tudom majd csinálni, vagy esetleg ahhoz is a dokkoló kel? -
RoBorg
tag
válasz
Shadowfax #3899 üzenetére
Tim kolléga is ajánlotta, hogy kereselek fel...De úgy néz ki megelőztél.
Ez a netes telepités érdekes dolog...Csak ott tartok, hogy még tanulmányozom a menetét.
Az átalakitóra és is szemet vettetem. Illetve van egy másik is, amit kiszúrtam. Azon USB-re lehet kapcsolni bármilyen PATA v. SATA HDD-t, CD/DVD meghajtót. A wikin olvastam, hogy elméletileg az USB-re kapcsolt CD-ről telepithetők a dolgok. Csak azt nem tudom, mivel ezek nem nativ USB-sek, azért tudnék-e bootolni így.Van esetleg valakinek ilyen? Milyennek a tapasztalatok? Mert egy ilyen később is jól jönne.
Shadowfax: Ha nem müxik semelyik szólok...S lehet igénybeveszem az ajánlatodat. -
RoBorg
tag
S a másik dolog akkor ez a PCMCIA-os USB kártya megoldana mindent? Már úgyis töpregtem mivel tömjem be?
Arról tudnék akár bootolni? ...de lehet nagy marhaságot kérdeztem, az sem kerüli ki a BIOS, igaz?
Akkor viszont nem valószinű.S a gyártója (a PCMCIA-so kártyának) az mindegy, vagy ez a laptop tipustól is függ?
Bocsi, ha nagyon láma kérdéseket teszek fel, de laptopos témában nagyon új vagyok. S nem tudom a desktopPC dolgok mennyire igazak itt?
-
RoBorg
tag
Köszi a gyors választ. Ha jól értem azt USB-n semmiképpen nem lehet megoldani. Akkor a másik, amit irtam? Hogy kiveszem a vinyót és másik (nem laptop, nem is IBM) gépen felrakok rá valamit....az szerinted menne. Az XP-t köszönöm nem kérem.
Linux-ot szeretnék rakni rá. Az meg alapból detektál egy rakás hardver...csak nem tudom ez is köztük lenne-e? -
RoBorg
tag
Hello!
Én most vetten egy x20-as. Tudom jó régi, de már bele is szerettem. Csak az gond vele, hogy OP.rendszer nincs rajta. Ebben kérném a segitségeteket. Mármint a telepitésben. Van valakinek ötlete, hogyan fogjak hozzá.
A legnagyobb probléma, hogy nincsen benne CD/DVD, sem floppy. Azt gondoltam legalább valami alaprendszer lesz rajta, de nincs. Csak a BIOS-ig megy.
Szóval USB külső CD meghajtó bármilyen lehet? Mert a termék támogatásnál csak IBM tipusokat emleget. S mit állitsak be, ha azt onna szeretnék telepiteni? ATAPI CDROM-ot? Mert ugye ez USB, nem ATAPI. Vagy mégis. Esetleg, ha kiveszem a vinyót, s egy másik gépen telepitek rá rendszer az járható út? Mert nekem azt mondták egy másik IBM laptop kell a telepitéshez. Ez kicsit furcsa...miért kellene hozzá?Nagyon kiváncsi vagyok a válaszokra.
Üdv: Rob
Aktív témák
- iPhone topik
- Képregény topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest