- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
RoBorg
tag
válasz
Shadowfax #3908 üzenetére
Akkor a 2.25-s nem megy akkuval? Vagy ez csak egy egyszeri eset volt? Nekem még az eredeti 1.20 van rajta. Mondjuk ezzel legalább be lehet kapcsolni.
Mit nyerek, ha frissitem? Gyorsabb lesz? Vannak újabb szolgáltatások, amik még ki is használhatók? Azt tudom, hogy vannak újitások...különben miért lenne frissités, de ezt csak olyan spéci esetekben hasznélt dologk vagy általánosságban javitottak rajta?
Illetve hogyan lehet frissiteni? Azt meg tudom majd csinálni, vagy esetleg ahhoz is a dokkoló kel? -
RoBorg
tag
válasz
Shadowfax #3899 üzenetére
Tim kolléga is ajánlotta, hogy kereselek fel...De úgy néz ki megelőztél.
Ez a netes telepités érdekes dolog...Csak ott tartok, hogy még tanulmányozom a menetét.
Az átalakitóra és is szemet vettetem. Illetve van egy másik is, amit kiszúrtam. Azon USB-re lehet kapcsolni bármilyen PATA v. SATA HDD-t, CD/DVD meghajtót. A wikin olvastam, hogy elméletileg az USB-re kapcsolt CD-ről telepithetők a dolgok. Csak azt nem tudom, mivel ezek nem nativ USB-sek, azért tudnék-e bootolni így.Van esetleg valakinek ilyen? Milyennek a tapasztalatok? Mert egy ilyen később is jól jönne.
Shadowfax: Ha nem müxik semelyik szólok...S lehet igénybeveszem az ajánlatodat. -
RoBorg
tag
S a másik dolog akkor ez a PCMCIA-os USB kártya megoldana mindent? Már úgyis töpregtem mivel tömjem be?
Arról tudnék akár bootolni? ...de lehet nagy marhaságot kérdeztem, az sem kerüli ki a BIOS, igaz?
Akkor viszont nem valószinű.S a gyártója (a PCMCIA-so kártyának) az mindegy, vagy ez a laptop tipustól is függ?
Bocsi, ha nagyon láma kérdéseket teszek fel, de laptopos témában nagyon új vagyok. S nem tudom a desktopPC dolgok mennyire igazak itt?
-
RoBorg
tag
Köszi a gyors választ. Ha jól értem azt USB-n semmiképpen nem lehet megoldani. Akkor a másik, amit irtam? Hogy kiveszem a vinyót és másik (nem laptop, nem is IBM) gépen felrakok rá valamit....az szerinted menne. Az XP-t köszönöm nem kérem.
Linux-ot szeretnék rakni rá. Az meg alapból detektál egy rakás hardver...csak nem tudom ez is köztük lenne-e? -
RoBorg
tag
Hello!
Én most vetten egy x20-as. Tudom jó régi, de már bele is szerettem. Csak az gond vele, hogy OP.rendszer nincs rajta. Ebben kérném a segitségeteket. Mármint a telepitésben. Van valakinek ötlete, hogyan fogjak hozzá.
A legnagyobb probléma, hogy nincsen benne CD/DVD, sem floppy. Azt gondoltam legalább valami alaprendszer lesz rajta, de nincs. Csak a BIOS-ig megy.
Szóval USB külső CD meghajtó bármilyen lehet? Mert a termék támogatásnál csak IBM tipusokat emleget. S mit állitsak be, ha azt onna szeretnék telepiteni? ATAPI CDROM-ot? Mert ugye ez USB, nem ATAPI. Vagy mégis. Esetleg, ha kiveszem a vinyót, s egy másik gépen telepitek rá rendszer az járható út? Mert nekem azt mondták egy másik IBM laptop kell a telepitéshez. Ez kicsit furcsa...miért kellene hozzá?Nagyon kiváncsi vagyok a válaszokra.
Üdv: Rob
Aktív témák
Hirdetés
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest