- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
Shadowfax
üzenetére
''Véletlenül'' ölég nehéz legyalulni a rejtett partíciót
Annyira nem nehéz...
Az X60-amon nemrég kísérleteztem kicsit, és kézzel gyártottam 1-2 partíciót kicsit szokatlan de nem hibás elrendezésben (a rendszervisszaállító szoftvert tartalmazó partíciót szigorúan érintetlenül hagyva), amelyek közül az egyikre szántam a Windows Vista-t. Elindítottam a visszaállítást, amely rövid időn belül közölte, hogy ismeretlen hiba miatt nem tudta befejezni a műveletet, ami még nem lett volna különösebben érdekes, legfeljebb tudomásul veszem, hogy kicsit buta szegény, de a következő újraindítás után kiderült, hogy eközben sikeresen megsemmisítette magát a szerencsétlen (azaz a helyreállító partíció nem működött többé).
Nem volt nagy gond végülis, mert az előzőleg legyártott Recovery lemezekről szépen helyreállt minden, és később úgyis legyalultam az egészet, és ment a helyére a Linux.
Szóval azt javaslom mindenkinek, hogy minél hamarabb készítse el a Recovery lemezeket, nem nagy fáradság, és szükség lehet rájuk.
Aktív témák
- Horgász topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Befutott a Code Vein II végső gépigénye
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest