Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Obolony
üzenetére
Röviden: jó. Bővebben: nagyon jó.
Egyrészt kicsi és könnyű, ami a gyakorlatban jóval inkább meglátszik mintha csak a sima számokat nézzük (pl. 12.1" vs 15.4"). Második gépként használom, amíg 15.4"-es notim volt, mindig gondot okozott helyet találni neki az asztalon. Ezzel ilyen probléma nincs. Van hely kulturáltan rákötni a csatlakozókat, nem kell törni a kábelt. Tetszik hogy nincs a billentyűzet mellett üres sáv (faltól falig kitöltik a gombok, amik ugyanakkorák mint egy asztali gépen), csak annyi helyet foglal amennyit kell, többet nem. A kijelző (szerencsére) matt, sztem TN paneles, de notinál ez nem annyira számít. Viszont LED-es, ami amellett hogy állítólag fényesebb (nem maxon használom, szal nemtom mennyivel) kevesebbet fogyaszt (ez már inkább fontos). A felbontása már talán túl jó is, időnként közelebb kell hajolnom az olvasáshoz. Magyarországon ez a veszély nem fenyeget, csak a kisebb felbontűsú (1280x800) változatot forgalmazzák. De sztem az is bőven elég ekkora méretnél. A procija LV-s, ami igaz hogy nem ULV mint az X301-ben, viszont gyorsabb is (1.8 GHz vs 1.4). Mivel a procin kívül más alkatrész is van a gépben, valszeg %-ban nem jelentene akkora fogyasztáscsökkenést az ULV az LV-hez képest, mint az LV a hagyományoshoz képest. (Igaz azóta bejelentették már az 1.6 GHz-s ULV procit, de olyat még sztem nem szerelnek be.)Most épp ezt használom, mert az asztali gépben behalt a RAID vinyók egyike. HD filmet lejátsza, játékon kívül mindent tud amit az asztali, tehát nem érzek semmi olyat hogy korlátozva lennék a géphasználatban.
Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air M1 2020
- Dell Precision 7520,15.6",FHD,E3-1535M v6,32GB DDR4,512GB SSD,4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7510,15.6",FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M2000M 4GB VGA,WIN11
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyrészt kicsi és könnyű, ami a gyakorlatban jóval inkább meglátszik mintha csak a sima számokat nézzük (pl. 12.1" vs 15.4"). Második gépként használom, amíg 15.4"-es notim volt, mindig gondot okozott helyet találni neki az asztalon. Ezzel ilyen probléma nincs. Van hely kulturáltan rákötni a csatlakozókat, nem kell törni a kábelt. Tetszik hogy nincs a billentyűzet mellett üres sáv (faltól falig kitöltik a gombok, amik ugyanakkorák mint egy asztali gépen), csak annyi helyet foglal amennyit kell, többet nem. A kijelző (szerencsére) matt, sztem TN paneles, de notinál ez nem annyira számít. Viszont LED-es, ami amellett hogy állítólag fényesebb (nem maxon használom, szal nemtom mennyivel) kevesebbet fogyaszt (ez már inkább fontos). A felbontása már talán túl jó is, időnként közelebb kell hajolnom az olvasáshoz. Magyarországon ez a veszély nem fenyeget, csak a kisebb felbontűsú (1280x800) változatot forgalmazzák. De sztem az is bőven elég ekkora méretnél. A procija LV-s, ami igaz hogy nem ULV mint az X301-ben, viszont gyorsabb is (1.8 GHz vs 1.4). Mivel a procin kívül más alkatrész is van a gépben, valszeg %-ban nem jelentene akkora fogyasztáscsökkenést az ULV az LV-hez képest, mint az LV a hagyományoshoz képest. (Igaz azóta bejelentették már az 1.6 GHz-s ULV procit, de olyat még sztem nem szerelnek be.)