Aktív témák
-
tototos
addikt
Már a recovery részt kiírtam. Biost 3-szor átnéztem de semmi jelen ennek a rejtett partíciónak
Ezek a driverek közül választhatok Wlannál vagyok gondban mert van 2 majdnem egyfomra
-
tototos
addikt
Na megvettem a T61-t. Kérdés hogy lehet a vista helyett xp-t rakni rá? És hogy lehet a recovery partíciót kiírni dvd-re?
-
tototos
addikt
Hello!
Szerintetek mit nézzek meg amikor megveszem ezt a laptopot? T61 Mi az hogy CHS garancia? Nem világgarancia szokott lenni a Thinkpad sorozatra?
-
tototos
addikt
Na megvan a befutó noti. R61 veszek mellé egy 9 cellás akksit 26+áfáért és akkor az akkuidő is megoldva. Vagy tud valaki kisebb akksit olcsóbban?
-
tototos
addikt
hát nekem se jön be annyira
Akkor marad 2 lehetőség. T60 core duo vagy T60 core 2 duo
-
-
tototos
addikt
Ez a laptop megéri az árát? T60
-
tototos
addikt
Nem túl olcsó ez a gép? T60
-
tototos
addikt
-
-
tototos
addikt
Hát az újabb chipset kicsvel jobban spórol az akkuval, akkor az integrált videókártyája is jobb mint a GMA950, meg támogatja az legújabb procikat is. Ismerek egy olyan srácot akinek van egy nagyon brutál procija és a 300 ezer foriuntos laptopja nem fogadja el, ezért most venni akar egy 965-ös chipsetű gépet.
-
tototos
addikt
-
tototos
addikt
válasz
Adrian Mole #2477 üzenetére
Hát a szempontok azok a t61 melett hogy újabb platform.
-
tototos
addikt
Hello mindekinek!
Segítsetek dönteni légyszi. Nem tudok dönteni egy T60 és egy T61 között. Mindkettőből 14,1- colost néztem, de a T61 az széles kijelzős. Eztzel az a gond hogy csak 4 cellás akksival szerelik ami 2-2,5 órát bír ki. Teszteket olvasva a T60 ugye 4,5 óra körül bír a 6 cellás akksival. Nekem fontos lenne az akkuidő(egyetemen nem mindig van lehetőség 220-ra dugni). Lehetőség hogy veszek hozzá egy 6 cellás akksit de sajnos kilóg belőleVagy másik hogy ultrabayes akksi, de azzal nem tudom mennyi időt tudok hozzáadni. Szerintetek mit tegyek?
-
tototos
addikt
Hello mindenkinek!
Szerintetek ez a laptop [link] megfelel egy építészmérnök tanulónak? Olyanra gondoltam hogy a videókártya mennyire támogatja a tervezőprogik használatát. Árban egész jónak tűnik és a kártya neve nekem tetszik. -
tototos
addikt
Hello mindenkinek!
Szerintetek egy t60 mennyivel tud többet mint egy z61? Nézegetve a z61-t abban van firewire meg s-video is, most még nincs ezekre szükségem de lehet hogy a későbbiekben lesz. Meg sokan mondják hogy milyen jó a széles kijelző. -
tototos
addikt
Hello!
Szerintetek megéri ez a gép az árát? [link] -
tototos
addikt
Hello!
Szerintetek megéri befektetni egy T60-ba vagy várjam meg a Santa Rosat?
Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest