- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Aktív témák
-
karesz501
senior tag
Sikeresen beszéltem a szervízzel, recovery partíció feltöltése ügyében és 3-4 nap volt a válasz. Hát, nem mondom, szép... Egyébként a system update 75-ös hibaüzenettel leállt, nem is tudtak benne segíteni.. Most érdeklődöm a ''hivatalos'' Thinkpad fórumon a részletekért, hátha. Egyébkétn minden OK, a Bluetooth-t nem tudom csak használni, de ahhoz állítólag egy system update-es frissítés kellene... Szóval egy kicsit bonyolult. Ha a recovery partíciórol installálom a gépet, akkor a Win fog egyedül feltelepülni és minden mást (driverek, SP2 stb...) utólag kell még rányomjak?
-
karesz501
senior tag
válasz
Atlantis #2065 üzenetére
Kétlem, hogy erre valaha sor kerülne, de nagyon sokat segített hirtelenjében
Más. Tegnap este feltettem az Eset NOD32 vírusirtóját és azóta az Ati catalsyt vmi CLI hibával leáll már az XP betöltésekor és utána el sem lehet indítani... NOD uninstall segített, DE ez így nem az igazi. Találkozott már vki hasonlóval? Lehet, hogy a NOD-on belül vmi beállítás nem engedi a drivert ''piszkálgatni''? -
karesz501
senior tag
válasz
Atlantis #2063 üzenetére
Küldtél nekem egy adás-vételi szerződés mintát, pl.
Azért kb. mert voltsk olyan részek amiktől többet vártam (pl. halk működés, akkumulátoridő, ház masszívságának érzete) és voltak olyanok amiktől jóval kevesebbet (IBM Magyarország support!!!, teljesítmény, szoftvertámogatás). Összességében tökéletesen elégedett vagyok, szerintem mindennemű ''csalódottságom'' a Tx széria túlmisztifikáltságából adódik.
Nagyon jól összerakott gép, élmény használni, öröm előtte ülni! -
karesz501
senior tag
Sziasztok,
Megvettem első T60-amat, ami eredetileg nem is magamnak készültem beszerezni, de aztán megszerettem és megtartottamÉs mellesleg eladtam a korábbi gépemet...
Szóval a gép egy 2008-66G model (T2500(2GHz), 1GB RAM, 100GB 5400rpm HD, 14.1in 1400x1050 LCD, 128MB ATI Radeon X1400, CDRW/DVD, Intel 802.11abg wireless, Bluetooth/Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, 6c Li-Ion batt, WinXP Pro), és hát mit ne mondjak, szuper jó! Tűéles kijelző, az én szemem pedig bírja ezt a felbontást, szerencséreKb. azt kaptam a pénzemért amire számítottam és ez a lényeg...
A gép UK lokalizációs, most vennék hozzá egy magyar billentyűzetet. Ezek szerint az eredeti angol billentyűzet ezennel eladó, szerintem alig használt, a pöcökegér még el sem kezdett rajta megkopni. Szóval akit érdekel az keressen meg, biztosan meg tudunk majd egyezni.
Ezennel köszönet Shadowfax és Atlantis kollegáknak a segítségért!
További szép napot,
Karesz
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vicces képek
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged