Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
marcitp
őstag
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mi igaz abból a legendásan megbízható-strapabíró dologról, ami úgy általában körbelengi az IBM notikat? Most lehet, eretneknek tűnök itt a fórumon, semmi bajom a kis géppel, ami segítségetekkel megvettem, nagyon szeretem.
Csak így utánaolvasgatva (már vétel előtt is)ugye a T4x szériánál a VGA-rész érzékeny, a panel megrepedhet, forrasztások elengedhetik, (műszerész vagyok) USB ledegradálódik, ne emeljem az elejénél, stb. Vannak videók, leesik, semmi baja, bemutatón 80kg ember rajta van, semmi baja, egy ponton emelik az egész gépet, semmi baja stb. Sosem volt még saját notim, a környezetemben több is, szóval csak annyit kérdeznék, a többi még gyengébb? Az én gépemnek is egy helyen el van törve a burkolata, azt mondta a szervízes srác, mindegyik elreped, alulról ott egy csavar, nagyon meghúzzák, és nem tünt kamunak az ember.
Csak azt nem tudom, szóval hogy mennyire kényes kis gép, persze, hogy nem dobálom... nyugtassatok már meg, hogy tényleg bírja a strapát
Egyébként meg bocs, ha hosszú lett, meg köszönöm, hogy végiglvastad!
Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Fejhallgatós találkozó
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface pro 7+
- ASUS Zenbook S13 UM5304VA 3K OLED / Intel Core i5-1355U / Intel Iris Xe / 16GB LPDDR5X / 1 TB SSD
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest