- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
marcitp
őstag
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mi igaz abból a legendásan megbízható-strapabíró dologról, ami úgy általában körbelengi az IBM notikat? Most lehet, eretneknek tűnök itt a fórumon, semmi bajom a kis géppel, ami segítségetekkel megvettem, nagyon szeretem.
Csak így utánaolvasgatva (már vétel előtt is)ugye a T4x szériánál a VGA-rész érzékeny, a panel megrepedhet, forrasztások elengedhetik, (műszerész vagyok) USB ledegradálódik, ne emeljem az elejénél, stb. Vannak videók, leesik, semmi baja, bemutatón 80kg ember rajta van, semmi baja, egy ponton emelik az egész gépet, semmi baja stb. Sosem volt még saját notim, a környezetemben több is, szóval csak annyit kérdeznék, a többi még gyengébb? Az én gépemnek is egy helyen el van törve a burkolata, azt mondta a szervízes srác, mindegyik elreped, alulról ott egy csavar, nagyon meghúzzák, és nem tünt kamunak az ember.
Csak azt nem tudom, szóval hogy mennyire kényes kis gép, persze, hogy nem dobálom... nyugtassatok már meg, hogy tényleg bírja a strapát
Egyébként meg bocs, ha hosszú lett, meg köszönöm, hogy végiglvastad!
Aktív témák
- Battlefield 6
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13, 13,3" FHD IPS, I5-10310U, 16GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- Lenovo Thinkpad L15, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 Pro 4750U , 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest