Hirdetés
- Yettel topik
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Karácsonyi telefonajánló 2025
Aktív témák
-
Nand_i
tag
Én xp alatt használtam mondjuk, azt nem tudom vista alatt hogy működik. A neve [Gparted]. Eléggé egyszerű a használata. Letöltöd, kiirod az iso-t, majd bebootlosz a cd-ről. Ez gyakorlatilag 1 mini linux lesz, egy grafikus felületet fogsz látni, a rendelkezésre álló partíciókkal. A lemez elején lesz a rendszer, a végén a recovery. Rákattintasz a rendszer particióra, aztán talán jobb klikkel kiválasztod hogy át szeretnéd méretezni. Ekkor vagy be kell írni, hogy mekkora legyen a partíció, vagy csúszkával eltolod ameddig szeretnéd, már nem emlékszem pontosan. Utána az üres területre kattintva tudod az új particiót létrehozni. Ezután kilépsz a programból, majd reboot. Minimális angol tudás természetesen kell, de nem bonyolult. MBR-t nem bántja, úgyhogy semmilyen káros következménnyel nem jár elvileg. Én is ezzel dolgoztam, először használtam de gond nélkül ment minden. Még az új partíciót is onnan formáztam. Ja igen, reboot után a win csinált egy lemezellenőrzést, de hibát nem talált.
Aktív témák
- X1 Nano Gen2 13" 2K+ IPS i7-1280P 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Pavilion 15eh1004nh 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest