- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Shadowfax #6102 üzenetére
Köszi. A ciripelés forrása vagy a hangszóró, vagy valamelyik közelbe levő elem, egyértelműen a hang frekvenciájától, erősségétől és ércességétől függött, hogy ciripelt vagy sem. Most átraktam egy stabilabb asztalfelületre, és így sokkal ritkábban és enyhébben jön elő ez a jelenség. Végül is így nem olyan rossz ez sem, és úgyis kap majd külső hangszórókat. Azért köszi a segítséget, hálistennek másfajta zajokat nem produkál (egyelőre)
.
tabrev: Igen, új gép, számlával, 3 év garival, de én is az utolsó példányok egyikére csaptam le még aznap, ahogy megláttam egy árlistán ennyiért.
Volt egy szépséghibája a dolognak, kipróbáláskor kiderült, hogy a kijelzőt cserélni kell, mert egy éktelen nagy piros csík világított az alján. Cseredarabot nem tudott adni az eladó, mert ez volt neki és a disztribútornak az utolsó példánya, de a szerviz kicserélte a kijelzőt. Sajnos már nem nagyon találom semelyik bolt weblapján ezt a notit, egyetlen helyet kivéve, de sokkal drágábban, és itt sem biztos, hogy van raktáron.
gecsoz: Az 50-s skálán 35-40-es hangerőtől már tapasztalható, ez mondjuk már elég hangos, de ahogy írtam, stabilabb asztalfelületen kevésbé jelentkezik, úgyhogy nem aggódom.
Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 15 G5 /i7 8.gen/ 32GB/500GB M2 SSD/500GB HDD
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Prémium Acer Predator Triton 300 Special Edition gamer laptop i7, RTX 3060 Full Fém ház, újszerű.
- Gyors és könnyű Dell Latitude 5320 (Magyar) (Intel Core I7 1185G7 16 Gb DDR4 512Gb SSD Win 11 Pro
- HP 65W töltő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest