- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Aktív témák
-
pampika
őstag
Hiába nyomtam neki a kék gombot, nem jött be semmi.
Aztán most hétfőn volt időm vele foglalkozni. Rec. cd-t beraktam, tekert egy ideig, aztán vagy azzal, vagy vmi másik hozzáadott cd-n találtam olyant, hogy windows rendberakása. No ott aztán szenvedett egy sort, majd egyszer újraindult és azóta működik megint. Azt leszámítva, hogy a win betöltésnél csak a zöld csík rohangászik, a logo nincs kint. De működik rendesen.
Viszont azóta a wlan kezelő erőteljesen szenved, a tpm modul működik, de mindig feldobál vmi hibaüzit, hogy nem jól működik
Mivel a win talpraállt, gyorsan ki is írtam a rec. lemezeket, szóval újabb némi szabadidő esetén a vista megy a levesbe és jön az xp+linux. Csak majd még annak is utána olvasok
Köszi a segítsédet
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- OpenWRT topic
- Escape from Tarkov
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Direct One (műholdas és online TV)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest