Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
ÁÁÁ, agyhugykövet kapok.
A következő történik a T60-asommal:
Bekapcsoláskor boot windóz, bejelentkezés, elindul az Access Connections (még a bejelentkező ablak felett, asztal nélkül), befonom a szakállam, mire eljutok az asztalig, de nincsenek ThinkVantage programok ha TV gombot nyomok (ha várok egy pár percet, az is megy). Program Filesből megjönnek "rögtön", de pl a AC csak annyit csinál, hogy berakja magát a memóriába és nem indul. Nna, gondoltam, ideje megcsinálni a RescueandRecovery lemezeket (még nem írtam ki őket), de nem tudom futtatni, mert amint CD írás következne, kifagy a gép, ráadásul valami C++ hibaüzenettel??? Ha újra elindítom a RR-t, azt írja, hogy recovery in progress, de anélkül, hogy hozzányúlna a CD-hez, baromi lassan növekszik a %. Wirelessel nem tudok felcsatlakozni netre, csak kábellel, igaz, az AC-ból nem látok semmit.
Mi a franc lehet ezzel a géppel?
Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest