Hirdetés
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Zinwa Q25
Aktív témák
-
hazaigab
csendes tag
Üdv mindenkinek,
az én kérdésem nem annyira ThinkPad T61-es drágaságomhoz kapcsolódik, de Ő is érintett benne
problémám a Lenovo USB Webcamerám. Kinéztem, megvettem, hazavittem. Otthon Vista op. rendszer. Telepítő lemez Xp-hez,Win2000-hez. Sebaj: irány www.lenovo.com
Kiválasztom a márka, tíus(Cameras Lenovo USB Webcam 40Y8519) op.rendszer Vista Bi.
Letölt:
driverlenovousbwebcam.exe
mediaonegallery.exe
Futtat:
1,driverlenovousbwebcam.exe (arról nem is beszélek, hogy installálás közben Kaspersky ordít, hogy valami trójait talált és törli)
Na mindegy megjelenik a Webcam ikon a tálcán.
2, mediaonegallery.exe elindul a webkamera software telepítése,kéri név, vállalat és kapaszkodjatok meg: Serialnumber
Há ku... életbe leveszem kamerát (MERT MÁR HASZNÁLNI AKAROM ÉS FELTETTEM A MONITORRA!!!) és beírom a S/N ....... számot(ami állítóla a sorozatszáma) és azt írja ki, hogy nem jó sorozatszámot adott meg, én má' minden számot beírtam ami azon a kamerán van(2 este ezt bűvölöm).De semmi.
Pontosabban: rossz sorozatszámot adott meg.
Leszedtem mindent, újra... ugyanez.
Most mit csináljak. Én má' nagyon használni akarom!
((((Egyszer még az asztalra is rávágtam)))) Ötlet?[/P]Már feltettem a kérdést a Webcamera fórumban is
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest