- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
jubilleum
senior tag
win7 még elég kezdetleges, ezekkel a gyerekbetegségekkel együtt kell élni, ha win7-et akarsz használni.
bár én még lenovo honlapján nem is láttam win7 alá való drivert -
jubilleum
senior tag
akkor ez megtörtént...
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-69970
ezt szedtem le.
Bár ez nem a Audio Device On High Definition Audio Bus ra vonatkozik, hanem
Conexant High Definition SmartAudio 221 ra
de a Audio Device On High Definition Audio Bushoz nem is találtam. -
jubilleum
senior tag
hello!
sl400 2743-4mg
Audio Device On High Definition Audio Bus Driver
nem tudom üzembe helyezni (eszközkezelő -->kissárga kérdőjel)
Help! -
jubilleum
senior tag
Hello!
Van nekem egy Lenovo SL400as masinám, és a bluetooth valamilyen oknál vezérelve feladta a harcot.
Ötletek? -
jubilleum
senior tag
hello!
Kaptam egy sl400as gépet, xp-t akartam rá rakni, de nem tudtam mert mindig kilépett a telepítő azzal az indokkal, hogy a számítógép védelme érdekében le kell álla telepítést. Tehát raktam rá vistat, ami fu-si laptophoz volt. most van egy Vista home a gépen de valamiért nem működnek rajta a Fn gombok, meg a hangerő szabályzó, és a lenovo care gombra se csinált soha semmit(se bootoláskor, se bekapcsolva, se oprendszer nélkül).
Kérdésem az lenne hogy az xp-t miért nem tudtam rárakni
illetve hogy tudnám "lenovosítani" az op.rendszert.
drivereket raktam fel így működik a vezetéken az internet, illetve az ujjlenyomat olvasó, többi drivert is feltettem de azoknál valahogy nem reagált.mod: Későn vettem észre hogy kaotikus lett bocs
-
jubilleum
senior tag
hello!
kaptam egy sl400 as gépet, de nem voldtam rárakni, illetve ht rajta oprendszer, n felraktam egy vistat, ami fu-si laptophoz volt, mert xp -t nem engedte számítogép védelme érdekében mindig leállt a telepítés. tehát most van egy vista de valamiért nem működnek rajta a Fn gombok, meg a hangerő szabályzó, és a leno care gomb se csinál soha semmit.
Kérdésem az lenne hogy az xp-t miért nem tudtam rárakni illetve hogy tudnám "lenovosítani" az op.rendszert, drivereket raktam fel így müködik a vezetéken az internet, illetve az ujlenyomat olvasó, többi drivert is feltettem de azoknál valahogy nem reagált
Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest