Keresés

Aktív témák

• nemethbalazs

tag

válasz Pimpa88 #3225 üzenetére

Szia!

Na hogy állsz a telepítéssel? Én úgy voltam vele, hogy talán megéri számomra a jogtiszta Vista, és az előre feltelepített Lenovo szolgáltatásokért fizetett plusz pénz. Persze neked is igazad van, hisz saját kezűleg is fel lehet telepíteni ezeket a szoftvereket, csak ne hagyj ki semmi fontosat.

Ha van valami kérdésed, nagyon szívesen segítek, legalábbis megpróbálok.

Üdv!

• nemethbalazs

tag

válasz Pimpa88 #3212 üzenetére

Örülök! Egy vidéki kisboltban vásároltam, épp emiatt nem is volt túl olcsó, bruttó 235e Ft. De jár hozzá Vista Business. És jó áron bevették a másik laptopom.

• nemethbalazs

tag

válasz Pimpa88 #3208 üzenetére

1.)
    A noti háza szerintem eléggé masszív, átlagon mindenképp felüli. A T60, vagy az új T széria laptopjai messze masszívabbak, de öcsém T23-as, vagy az én régi T40-es thinkpad-emnél viszont strapább. R- szériát azért nem írtam, mert ahhoz nem volt szerencsém. Szerintem ezzel a részével nincs gond. Viszont a HP új DV5 sorozatához volt szerencsém, hááát nem tudom... a régi Pavilionok jóval masszívabbak voltak, egyet én is nyúztam fél évig (dv2530ee), szerintem az új dv5 széria messze van tőle anyagminőségben, de ez az áron is látszik, mert ennyiért a régieket meg sem mutatták (max. renew-ként).

2.)
    A billentyűzet véleményem szerint tökéletes, nem mozog, nem nyekereg, nem kattog, tökéletes thinkpad minőség, legalábbis ebben az SL300-ban. Ennek ellenére már olvastam olyat hogy a gazdája nem volt megelégedve egy SL400-as billentyűzetével.

3.)
    A kijelző fényes, úgy tudom az SL300-at nem lehet matt kijelzővel vásárolni, viszont LED háttérvilágítású, és brutális fényereje van. Komolyan, az eddig látott laptopkijelzők elbújhatnak mellette, amiben nem LED-es panel van (legalábbis fényerőben).
    A betekintési szögei nem jobbak, nem rosszabbak, mint más laptop kijelzőké.

Nekem összességében nagyon tetszik, a rollcage merevítés hiányát nem érzem, mert masszív nagyon a noti.
    Akkumulátoros üzemidő meglepően jó, wifi-vel és minimális fényerővel
    4,5 - 5 órát megy.
    Ami nincs és hiányzik, az a Thinklight... nem tudom miért kellett lespórolni, valamint fura még hogy thinkpad, de csillog a fedlapja....szép, szép, de mennyire karcálló vajon?

Összeségében nagyon nem bántam meg hogy megvettem, egy Hp Pavilion dv2530ee-t cseréltem le, ez jóval masszívabb, könnyebb annál, igaz a hardvere is gyengébb...de megérte.

Aktív témák