- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
nemethbalazs
tag
válasz
Pimpa88 #3225 üzenetére
Szia!
Na hogy állsz a telepítéssel? Én úgy voltam vele, hogy talán megéri számomra a jogtiszta Vista, és az előre feltelepített Lenovo szolgáltatásokért fizetett plusz pénz. Persze neked is igazad van, hisz saját kezűleg is fel lehet telepíteni ezeket a szoftvereket, csak ne hagyj ki semmi fontosat.
Ha van valami kérdésed, nagyon szívesen segítek, legalábbis megpróbálok.
Üdv!
-
nemethbalazs
tag
válasz
Pimpa88 #3208 üzenetére
1.)
A noti háza szerintem eléggé masszív, átlagon mindenképp felüli. A T60, vagy az új T széria laptopjai messze masszívabbak, de öcsém T23-as, vagy az én régi T40-es thinkpad-emnél viszont strapább. R- szériát azért nem írtam, mert ahhoz nem volt szerencsém. Szerintem ezzel a részével nincs gond. Viszont a HP új DV5 sorozatához volt szerencsém, hááát nem tudom... a régi Pavilionok jóval masszívabbak voltak, egyet én is nyúztam fél évig (dv2530ee), szerintem az új dv5 széria messze van tőle anyagminőségben, de ez az áron is látszik, mert ennyiért a régieket meg sem mutatták (max. renew-ként).2.)
A billentyűzet véleményem szerint tökéletes, nem mozog, nem nyekereg, nem kattog, tökéletes thinkpad minőség, legalábbis ebben az SL300-ban. Ennek ellenére már olvastam olyat hogy a gazdája nem volt megelégedve egy SL400-as billentyűzetével.3.)
A kijelző fényes, úgy tudom az SL300-at nem lehet matt kijelzővel vásárolni, viszont LED háttérvilágítású, és brutális fényereje van. Komolyan, az eddig látott laptopkijelzők elbújhatnak mellette, amiben nem LED-es panel van (legalábbis fényerőben).
A betekintési szögei nem jobbak, nem rosszabbak, mint más laptop kijelzőké.Nekem összességében nagyon tetszik, a rollcage merevítés hiányát nem érzem, mert masszív nagyon a noti.
Akkumulátoros üzemidő meglepően jó, wifi-vel és minimális fényerővel
4,5 - 5 órát megy.
Ami nincs és hiányzik, az a Thinklight... nem tudom miért kellett lespórolni, valamint fura még hogy thinkpad, de csillog a fedlapja....szép, szép, de mennyire karcálló vajon?Összeségében nagyon nem bántam meg hogy megvettem, egy Hp Pavilion dv2530ee-t cseréltem le, ez jóval masszívabb, könnyebb annál, igaz a hardvere is gyengébb...de megérte.
Aktív témák
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Futás, futópályák
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest