- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
ez a biztos sikerhez veztő út, nem a driver-cserebere
-
-
Sensut
őstag
Hát, ez nem jött be. Feltelepítettem a 53.03-as Omegát de a Thief II nem indul. Ugyanaz a hibajelzés: valami Direct3D azonosítás nem jön létre. A DirectX 9b van telepítve, de ez nem lehet gond, mert Millenium alatt is ez van és ott fut egy 44.x Detonatorral. Csak kényelmetlen, mert ha TII-t akarok indíani, kell újrainítsam a gépet és Me-vel bootoljak, amit semmi egyébre nem használok... Azért köszi, az Omega tényleg bővebb a Detonatrnál.
Szóval, a kérdés nyitott...
[Szerkesztve] -
Sensut
őstag
Ja!
Ha valakit még érdekel, akkor az 1. részhez itt található a javítás:
http://www.thief-thecircle.com/media/patches/ -
Sensut
őstag
Sziasztok!
Van egy nagy próblémám Garrett mester sorozatával. A Thief 3 ugye a legújabb nVidia drivert követeli, feltelepítettem és müxik is a dolog, csakhogy szertnék közben az előző Thief-ekkel is játszani, mivel van egy csomó FM küldetésem. A probléma az, hogy az előző két rész nem fut az 5x-es verziójú nVidia vezérlőkkel. A 1. részhez találtam patchet, de a 2.-hez nem. És ez lenne inkább a fontosabb. A 4x-esekkel futna, de akkor nem fog enni a 3. - szóval egy nagy ellentmondás az egész. Esetleg ha volna valakinek ötlete vagy egy címet a tudnátok, ahol találnák egy javítást, megköszönném. Ha no-cd-s, akkor még inkább! Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest