Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Köszi... drukkoltatok, mi?
Pedig jó game, jól is néz ki szóval bejött de ezért nagy kár. Már azt sem értem ilyen hogy lehetséges, azt meg végképp nem, hogy ha nem is másnapra de minimum k**va gyorsan miért nem javítják?
Én jó áron vettem (3,5k) még elővételben mégis bosszant, el tudom képzelni azt aki 45 jurót kiperkált és szív ugynígy.
-
szasanyi
félisten
Ez szívás... én a Chapter 3: Dirty Secrets küldetésben megszereztem a könyvet a toronyból, majd elmentettem a játékot (manuálisan is). Aztán ma amikor elindítottam, megint ua. kezdődik amit előzőleg befejeztem.

-
szasanyi
félisten
No, nekem kimondottan tetszik ez a játék.
Van pár dolog amit nem értek teljesen még (szeretem, de sajna nem elég jól az angol tudásom)... csatornák, alagutak rácsát illetve vmi réz / arany táblát a falról nem tudok eltávolítani / leszerelni mert nincs hozzá eszközöm. Ezt hogyan, hol lehet megszerezni? -
szasanyi
félisten
válasz
Dr. Student
üzenetére
Nem hiszem, ez nem igényel erőművet. Ráadásul AMD játék, így elég nagy szégyen lenne ha egy ilyen játékkal egy olyan VGA-n problémák lennének.

-
szasanyi
félisten
No, elindult a móka és eddig tetszik!
Fix 60FPS rögzítésével príma a képminőség és tükörsima a futása, és a grafikának valóban nincs szégyenkezni valója. -
szasanyi
félisten
No, remélhetőleg a hét vége előtt kipróbálhatom végre, mert megérkezik a VGA. Sajnos a kritikák szerint nem lett olyan jó mint a Dishonored (az pedig nagyon bejött nekem) és grafikailag sem épp a legkorszerűbb, de remélem azért összességében jó lesz!

-
szasanyi
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én is nézem a 770-eket, mert sztem is jó alternatíva. Csak nem közel 90k-ért amibe most kerülnek. Bár neked könnyebb, lévén bp-i vagy így a HA és személyes átvétel jobb alternatíva.

Szerk..: OFF
-
szasanyi
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Pedig bíztam benne, hogy ehhez a játékhoz már jó lesz. Ami bosszantó, és nem értem az az amit írtam... 290/X esetén kábé 20% gyorsulást hoz, mig 270X esetén -5% Sztem akkor lenne értelme igazán ha fordítva lenne, de legalább is közel azonosan. Ezért is gonolom, hogy egy 270X manapság nem elég, kétkártyás redszert meg nem akarok.
Az előzetes infókban a Manlte-val kapcsolatosan az a ~40% körüli sebességnövelese meg urban legend marad. -
szasanyi
félisten
Értem... hát, nem kapkodnak. De remélhetőleg azzal már nem lesz gond, mert hát kétszer ugyanabba a gereblyébe csak nem lép az ember. Én ishezitálok le-fel, ide-oda de végül a Sapphire-t kihúztam a listámról. Máshol már megtudja adni a 3 év garit, de nálunk továbbra is 2 év.

-
szasanyi
félisten
Sziasztok!
Még elővételben megvettem, de VGA hiányában sajna egy percet sem tudtam még játszani vele - a jelenlegi HD4600 aligha lenne elég. Az érdekelne - többek között VGA választás kapcsán -, hogy maximális grafikával, 1080p-ben ki játszik / játszott vele, milyen konfiggal és milyen FPS mellett? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pedig jó game, jól is néz ki szóval bejött de ezért nagy kár. Már azt sem értem ilyen hogy lehetséges, azt meg végképp nem, hogy ha nem is másnapra de minimum k**va gyorsan miért nem javítják?

Fix 60FPS rögzítésével príma a képminőség és tükörsima a futása, és a grafikának valóban nincs szégyenkezni valója.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez az egyik ok amiért hezitál, mert egyik sem ér annyit mint amibe kerül. De ha van jobb vétel mint az, akár magasabb kategóriában is akkor mondd!