Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
mivel a hiba elég komplex, magyarul franc tudja, hogy mi vágódott pontosan gallyra, ezért több ötletem nem igen van így látatlanban, a korábban leírtaknál.
a regmon/filemon párossal esetleg meg lehet próbálni monitorozni, hogy mi történik a service indításakor.
a SYSTEM fájl meg csak a HKLM\SYSTEM ágat tartalmazza ide a VS mérsékelten túrkálhat szerintem, de nem ismerem, habár vissza is lehet másolni a kérdéses fájlt (ezért mondtam, hogy mentés ugye). -
X-COM
nagyúr
hát ha van használható system restore point, akkor azt megpróbálnám
sfc /scannow
esetleg egy filemon/regmon párossal rá lehet nézni
vagy, a system32\config\system fájlt, a mentése után (fontos!) próbáld meg felülírni a \windows\repair mappában lévő system fájllal. Ehhez szükséged van egy másik gépre, vagy helyreállító konzolra, ilyesmire, amivel offline tudsz dolgozni a windowsod mappájában.
A \repair mappában lévő system fájl megegyezik egy szűz windows system fájljával, vagy azzal az állapottal amikor legutóljára használtad az ntbackup szoftvert.
ja, és gondolom csökkentett módban is ugyanez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Eredeti játékok OFF topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest