Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
Akhilles01
üzenetére
Ha jól tudom csak regisztrálni kell.
-
válasz
Akhilles01
üzenetére
Nem jöttem rá sajnos. Steam overlay sem állítja meg, mint ahogy sok játéknál.
-
válasz
Akhilles01
üzenetére
Van magyar felirat.
-
-
-
-
-
-
válasz
dannyl
üzenetére
Nyilván ha csinálsz valamit az életben az mindenképp élmény ad, szemben azzal ha nem csináltad volna. De a 3-at végigjátszva abszolút nem érezni azt, hogy fekete foltok lennének. Sőt sokszor nem csak utalás szinten, hanem sokkal mélyebben is belemennek a múltbéli dolgokba.
Viszont én nem javasolnám, hogy a 3 után bárki nekiálljon és tolja végig az előzőeket, főleg úgy, hogy nem fog ugyanolyan élményt kapni. Aki csak a story miatt játszaná, javaslom, hogy olvasson. Ott nem kell a régifajta irányítással bajlódni.

-
Toltam én 20 évvel ezelőtt is NFS-t billentyűzettel, de pár órás szessön után megköszöntem az égieknek, hogy lefagyott a gép vagy épp abbahagytam...
Rocket League, Forza, kaland és szerepjátékok ( Life is strange, Witcher, stb...) kontroller.
Engem csak az húz fel ha valamit rám akarnak erőltetni, mint a fantasztikus konzolok. Ne kelljen már azzal a trágyadék kontrollerrel célozni, mert nem arra van. Multiplayer oké, azonos esélyek, de egy retkes single játékban hadd döntsem el, hogy mivel akarok játszani.
PC masterrace meg egy gyerekes baromság kisgyerekeknek akik cicaharcolnak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
-
-
-
Létezik legjobb armor szett és fegyver a játékban? Még csak lvl 94 vagyok, de nem cseszném el valami olyanra az összes pénzem, aminél van jobb

-
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Egy linket dobsz hozzá?

Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(És elkezdtem a könyveket is...)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)