- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Azt hiszem talán az tetszik a legjobban az egészben, hogy ennek a játéknak a felépítéséről, működési mechanizmusáról olyan esszét lehetne írni, hogy hajajj... a párhuzamról a nagybetűssel, miegyéb... de tényleg!
Egy nem kicsit szellemi beállítottságú bige jut eszembe régről
! Egészen addig, amíg nem találkoztunk, nekem a Micimackó egy mese volt, aztán jóvan... na a csaj lenyomott egy rögtönzött kiselőadást a regény pszichológiai vonatkozásairól, a karakterek jellemvilágáról, meg a történetek mondanivalójáról, de egy olyat, hogy köpni-nyelni nem tudtam
.
Hehh, vagy A kis herceg, amit kábé tíz évvel azután értettem meg, miután tanították...Én már az "emberkezdeménynél" járok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- 32 GB (2x16 GB) ADVANTECH 3200 MHz
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Egészen addig, amíg nem találkoztunk, nekem a Micimackó egy mese volt, aztán jóvan... na a csaj lenyomott egy rögtönzött kiselőadást a regény pszichológiai vonatkozásairól, a karakterek jellemvilágáról, meg a történetek mondanivalójáról, de egy olyat, hogy köpni-nyelni nem tudtam
.