- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
wb

Sosenem voltál előrébb? Mert akkor nem mondok inkább semmit, rendesen felkavarodott a szar.. most már musthave kategória lett nálam a játék. GypsFulvus2-t is próbáltam meggyőzni, de "elfoglalt".
Na majd itt globál, hátha vki még rákap
!RPG-rajongók, figyelem! Különleges, zseniális, igazi felfedezős szerepjáték a láthatáron! Hatalmasan ajánlom, a kezdeti nehézségek ellenére a játék kibontakozik, több, mint érdekes, kihagyhatatlan!
Sztímesek megússzák féláron, nekem 20 ojróba fájt gAmersgAte-ről, megint csak azt kell mondanom, hogy minden fillért megért, tökéletes szórakozás. Akinek meg egyik sem, az is próbálja ki, maradandó élmény... beszippantja az embert!
Lesz időd felfejlődni, mert GypsFulvus2 miatt felraktam a fehéret, hogy megnézzem a DRM-et... ami a gAmersgAte-es verziómon nulla. Na meg enyhén szólva máshogy csinálok dolgokat...
Asszem 14-15 szív volt kábé, Yaninál meg sem találtam egyet, de nem volt kedvem szőrözni vele, miután rájöttem, hogy hat a... ánemmondom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Suzuki topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!