Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
wb

Sosenem voltál előrébb? Mert akkor nem mondok inkább semmit, rendesen felkavarodott a szar.. most már musthave kategória lett nálam a játék. GypsFulvus2-t is próbáltam meggyőzni, de "elfoglalt".
Na majd itt globál, hátha vki még rákap
!RPG-rajongók, figyelem! Különleges, zseniális, igazi felfedezős szerepjáték a láthatáron! Hatalmasan ajánlom, a kezdeti nehézségek ellenére a játék kibontakozik, több, mint érdekes, kihagyhatatlan!
Sztímesek megússzák féláron, nekem 20 ojróba fájt gAmersgAte-ről, megint csak azt kell mondanom, hogy minden fillért megért, tökéletes szórakozás. Akinek meg egyik sem, az is próbálja ki, maradandó élmény... beszippantja az embert!
Lesz időd felfejlődni, mert GypsFulvus2 miatt felraktam a fehéret, hogy megnézzem a DRM-et... ami a gAmersgAte-es verziómon nulla. Na meg enyhén szólva máshogy csinálok dolgokat...
Asszem 14-15 szív volt kábé, Yaninál meg sem találtam egyet, de nem volt kedvem szőrözni vele, miután rájöttem, hogy hat a... ánemmondom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Path of Exile 2
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

!