- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- iPhone topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
Hát pedig felajánlja!
A pofám leszakad! Kétszer is!
1. A kalória = 0! Végre megsüthettem a nyuszikámat erre nem ám úgy mint régen kb. negyedéig töltene, ááá kis csitfasznyi töltés, de legalább nem haltam éhen! Mentem újabb vadászatra! Erre megtámad a farkas, megharap elkergetem kalapáccsal (persze fegyvernek nem lehet használni...) nézem a sérüléseket: vérzek bekötözöm. Pipa! Fertőzésveszély: félig ellátom zuzmóval a többire csak az esélyét írja ki: 53% A többi szokásos hogy fázom meg fagyásveszély, de már amúgy is siettem vissza a kéglihez hogy pihenjek , stb.
2. Úgy 300 métere van a kecó. Hát sajnos nem értem oda, mert az energiám sutty az csökkent tovább és meghaltam.
Gyakorlatilag kivégzett a játék!
Se nem véreztem ,se nem éheztem, nem szomjaztam!
Csuklóficam, és fertőzésveszéllyel ezek szerint meg lehet halni 5 percen belül! Ez vicc! Ez nem realisztikus!
Ezen a szinten nem fogok tovább játszani!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest