- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
válasz
ForRedGlory #1463 üzenetére
Ellie leszbikusságát már felvezették a Left Behind-ban, plusz nekem akkoriban sem tűnt erőltetettnek. Nyilván ha már leszbikus Ellie, akkor azzal kezdtek valamit a Part 2-ben, ami továbbra sem zavart engem. Attól féltem a leak-ek alapján - pontos dolgokat nem tudtam, csak azt olvastam, hogy nagy LMBTQ erőltetés megy benne -, hogy ezen a leszbi vonalon kívül más is lesz benne, ami nagyon izzadság szagú. Na de ez a pár soros és perces Lilly-Lev "átváltozás" melléktörténet kurvára nem zavart engem mert nem éreztem erőltetettnek. Sőt, adtak okot Lev-nek, hogy megszökjön a Szerafitáktól, aminek következtében találkozik Abby-val, akire pedig olyan hatással van, hogy nem öli meg Dinát és Elliet a színházban. Tehát ez igenis hozzátett a sztorihoz, de mégsem éreztem görcsös megfelelni akarásnak a mai trendeknek.
Persze tudom, hogy Neil Druckmann nagy LMBTQ meg feminista fan, de még egyszer, szerintem nem voltak zavaróak ezek a dolgok a játékban. Maga az egyedi és kurva jó - szerintem - sztori mellett ezek eltörpültek.
-
cyberkind
félisten
válasz
ForRedGlory #1465 üzenetére
Most itt leszbi vonal, de nem most derült ez ki. Viszont ha ez heteroként van jelen a játékban, tehát gondolok itt arra, hogy amikor Ellie Dina-val smárol vagy együtt van, ha ez egy pasival történik, az nem zavar volna? Engem az zavart, vagy inkább nem értettem, hogy tényleg ilyen sok idő van a gyengéd romantikára ebben a világban, vagy lehet csak én tartottam soknak?
-
doc
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1463 üzenetére
en is kerdeznek: miben zavart a "leszbi vonal"? az a par mondat ami ezzel foglalkozott, annyira szornyuve tette a jatekot? SOKKAL tobb idot foglalkoztak pl Ellie urkutatassal kapcsolatos szenvedelyevel, de szinte meg azzal is hogy birja a zsirafokat. Nem beszelve arrol, hogy megtanult uszni.
Ezekhez kepest az hogy "ja, egyebkent leszbi" total lenyegtelen, egy apro mozzanat ami emlites szintjen jelent meg. 2014-ben -
válasz
ForRedGlory #1439 üzenetére
És ha nem leszbikus volt (amúgy meg kit érdekel mi) hanem pánszexuális vagy biszex? A sztorit nem vitte se előrébb se hátrébb.
-
ImACeltic
őstag
válasz
ForRedGlory #1439 üzenetére
Na ilyen véleményből keveset látunk.
Mért zavart ennyire a leszbi vonal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- PlayStation Portal
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest