- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dvix
senior tag
válasz
Imilenni #336 üzenetére
Tudod miért szar a trónok harca ugyanúgy mint ez a játék? Mert ez nem egy igazi "shock factor"...ez csak lusta írói képesség.
Nincs karaterfejlődés...nyírjuk ki minél hamarabb. Az a kövér idióta aki írta a Trónok H-t is elmehet a francba mert egy szar író mert képtelen normálisan, érdekesen végig vinni egy sorozaton keresztül a karaktereit. A Gameplay meg semmiben nem különbozöik az előzőtől. Pont. A sony meg az újságíróknak megfizette a 10/10-et keményen.
-
Jim-X
őstag
válasz
Imilenni #317 üzenetére
Mar az elso reszben is beszeltek Joel-rol ugy, mint az "orult gyilkos" aki lemeszarolt mindenkit... Szoval pont azt nem mondanam, hogy sulytalan lett volna az amit muvelt
Az pedig a tortenet resze, hogy kinyirja az orvost! Pont beletarozik abba amit csinalt Joel azzal, hogy megmentette Ellie-t. -
keIdor
titán
válasz
Imilenni #239 üzenetére
Gondolom neki se mindegy, hogy mekkora lesz a bónusz.
Az a lényeg mindenkinek, hogy a lehető legtöbben vegyék meg vakon, utána úgysem jár a pénz vissza... aztán ha nem tetszik, így jártak. Majd most megtanulja mindenki, hogy ne rendeljen elő, teszteket tessék megvárni. Én is megtanultam, még a Tsushimát se merem megvenni. -
proly01
őstag
válasz
Imilenni #175 üzenetére
Igen. Nagyon hasonlít rá, de szerintem sem stimmel a testfelépítése, vékonyabb.
Amúgy a videó utolsó mozzanata a párbeszéd így hangzik:
Valaki:(szerintem Abby legalábbis az eredeti szinkronhang alapján ő az)
-Nem tudtunk/akartunk megölni téged!Talán mégis meg kellett volna.Többszöri megnézésre egyébként nem rossz ez a trailer. Lehet lesz itt meglepetés,ha másban nem is akkor abban hogyan jut el a történet oda ahova. Illetve ahogy a végigjátszás alatt összerakod időrendben a dolgokat. Kíváncsi leszek/lettem.
-
proly01
őstag
válasz
Imilenni #102 üzenetére
Őőő...inkább jobb minőségű. A párbeszédek feliratozásával itt azt hivatottak szemléltetni,hogy Abby nem tudja ki Ellie és a viszonyát sem Joellel sőt senki a termeben. Vitatkoznak arról mi legyen Ellie sorsa.
Mondja valaki a csapatból hogy végezzünk a lánnyal is nézd mit tett az arcommal azt sem tudjuk ki ez. Jobb ha végzünk vele mielőtt megtudjuk stb... mire Abby azzal zárja le a vitát hogy we're done! Vagyis elvégeztük amiért jöttünk vagyis megöltük Joelt a lány maradhat életben. Vagyis... hát elég érdekes. Innen ismerjük meg elméletileg Abby történetet és irányítjuk Abbyt.
Most erről megy a vita sok helyen,hogy Abby hogyan ismeri Joelt és Elliet miért nem. Aztán hogy mert ugye csináltatta a tetkót amivel elfedi a harapást a kézén pedig már az első részben beszéltek rgy lányról aki immunis de senki sem tudja ki az és hogy Abby Apjának miatta kellett meghalnia. -
RangerFox
veterán
Természetesen a sztori kell. A legelső trailer után is gondoltam, hogy Joel halott, és csak Ellie fejében van az ott látott jelenet. Igazából logikus lépés volt a karakter kiírása a történetből, az, hogy egy golfütő által hal meg, már kevésbé. Én pedig nem láttam videót róla, hogy Ellie is meghalna a végén. Felesleges leírni az egész játékot a kiszivárgott dolgok miatt, van benne fantázia. Végül is nem csak Ellie iránt érezhetünk empátiát, ott lesz a játék fele arra, hogy valamilyen formában megértsük Abby indíttatását... Abby kinézetérről meg nemi identitásáról annyit, hogy a történet szempontjából egy nagyon sokadlagos dolog.
Csak arra akarok kilyukadni, hogy az író fejében volt egy elképzelés a folytatással kapcsolatban, ami nem feltétlen egyezik azzal, amit a hangos tömeg várt (igazából azzal se, amit én vártam). De ettől függetlenül még lehet jó.
-
-
CptAdamica
veterán
Lehet alul is van egy hibilimbi.
Nekem már totál elegem van, tegnap is a Comedy Central-ra kapcsoltam, volt valami sorozat bemutató, na mondom ez eddig annyira nem hangzik szarul, majd jött az 1. meleg szakácspár, há mondom bazdmeg. Mondjuk a HBO GO-n, vagy Netflix-en is lassan kihívás találni olyan új sorozatot, ami mentes ettől a szennytől.
-
proly01
őstag
Mondják is,hogy olyan körülmények vannak ott,hogy volt akinek a 3 hetes fejlesztői munkájára azt mondta ez a f@sz hogy ez így nem már más az irány mostantól ez van a munkád kuka.
Szóval Simán elképzelem hogy volt a fejében valami jó alapötlet akkor aztán ez megváltozott.
Én arra emlékszem tisztan mikor azt mondta 2015 ben hogy nagyon nehéz volt egy olyan pontot találni amin el tudtak folytatásként indulni a 2. Résszel. Tényleg ez volt az? Komolyan? A sebész(akinek mellesleg 3mp a szereplése majd utana fejbe lősz) transz kinézetű lánya és bosszúja az első részben megszeretett karaktereinken?ne már...
Ott volt az elején a fegyver nepper vagy a fireflies vezetője vagy a Tommy a testvér sorolhatnám..... -
proly01
őstag
Sokan így is gondolják hogy ez az is. Ezen vannak kiakadva. Hogy ott hagyja őket meghalni a terminátor és így ér veget a játék. De Ellie is él Dina is. Szóval azért irtam neked hogy szerintem majd elmegy a gyerek vagy valami lesz mondjuk csak Dina hal meg aztán Ellievel bosszút kell állnunk Abbyn. Na így már sz.tem oke lenne a story.
-
Wesder
titán
-
proly01
őstag
Ott ahol németül beszélnek:
Abby el akarja vágni Dina torkát közben Ellie vért köhögve mondja neki hogy terhes, terhes.
Erre megszólal a lány aki Abbyvel van (nem jut eszembe a neve és nincs előttem a videó) hogy:
-Abby!(jelezvén hogy ennyire nem lehet gonosz hogy elvágja egy terhes nő torkát).
Erre Abby miközben elengedi Dinát:
-Soha többé ne kerüljetek a szemem elé.
És kimennek Abby-ék a szobából.Erre a jelenetre hiszik sokan hogy Abby megöli Elliet es ez a játék vége! Hibásan.... nem is értem!
Mert még csak itt jön majd a java. -
Wesder
titán
Kérdés mikori a szivàrogtatàs. Az is fura hogy egyből màsnap a hatàrozatlan idő "csak" 3 hétre vàltozott. Az a baj ahoz hogy ezt kijavítsàk nem elég 3 hét, de még 3 hónap sem. Mikor el lett tolva, közleményben írtàk hogy kész van a jàték, màr csak a bugok írtàsa vesz el több időt. Ezt talàn még az első csúszàsnàl írtàk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest