- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Írok már ide neked, hogy menjen ez a topik is.

A film szerintem elég jónak ígérkezik, legalábbis a Cronicles of Narnia-hoz hasonlít. A héten valószínűleg meg tudom nézni (Egyenlőre csak feliratosan), a játék inkább a Harry Potter-ekre emlékeztet. Mondjuk én azokat nem csípem, úgyhogy nem is tudok róla mit mondani.

-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Uhye, nem gondoltad volna, hogy ilyen nehéz egy jó témát találni, ami sokakat érdekel?

Én jobban a filmre leszek kíváncsi, a játék annyira nem érdekel.

-
Sirandrish
legenda
ekkora veszett érdeklődést azért nem vártam

-
Sirandrish
legenda
ennyire nem érdekel senkit?

-
Sirandrish
legenda

A The Golden Compass címet viselõ fantasy-t 2007 decemberében fogják vetíteni a mozik. A 150 millió dolláros költségvetésû filmben a fõhõs kislány egy párhuzamos univerzumba utazik majd, hogy megküzdjön a gonosszal és megmentse a legjobb barátját. A Shiny Entertainment által készülõben van egy játék átdolgozás is azonos címmel. A játékos a fõhõs kislány Lyra szerepével azonosulva vághat neki kalandjainak valamikor a mozifilm megjelenésével egy idõben. A The Golden Compass PS3, Wii, X360, PS2, PSP, NDS és PC platformokra érkezik.
A játékosok Lyra, egy fiatal lány szerepében utazzák be a zord Északot, hogy megmentsék barátjukat, akit a The Gobblers nevű titokzatos szervezet rabolt el. Velünk utazik egy felfegyverzett sarki medve és házi démonunk, Pantalaimon (Pan). A mágikus arany tájoló (golden compass) és egyéb eszközök segítségével indul kis csapatunk felfedező útjára, hogy minden akadályt leküzdve megmenthessék Lyra barátját.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Destrier Ergo SL400 gamer szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest