- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Három hónapja pihentetem a játékot, mert vagy 10 küldetést nem tudok, a DLC-k miatt.
Nem tudjátok, körülbelül mikor lesz kész a DLC-k magyarosítása? -
törölt tag
Tehát senki sem tudja, hogy mi van a DLC fordításokkal?
-
törölt tag
Köszönöm a választ.
De én úgy be co**tam, hogy 25 küldetésem van aktív, de semmit nem mutat, és nem tudom mit kell csinálni. Próbálom fordítgatni, de ez sok azért.
Nordic csákányt sem tudok szerezni.Egyszerűen semmit.
Mikor lesz kész a dlc fordítások? mert addig lószart sem tudok csinálni sajnos... -
törölt tag
Sziasztok.
Éppen kovácsolgattam, mikor megint látom, hogy nem fejlődik. De már legendás. És most rányomtam, hogy legendássá teszem (space), és azt íta ki, hogy legenda(2).
Tehát kétszeresen legendás. Ennek mi az értelme? Rányomjak, vagy hagyjam meg egyszeri legendásnak?
Köszönöm, és hát már lehet íni, hogy kellemes ünnepeket -
törölt tag
Sziasztok.
Ha nem lehet nyíl vesszőt bűvőlni, akkor dawnguardban miért lehet venni?
És a nyíl vessző mellet miért van az a kis jel, hogy bűvölhető ?
A másik dolgot szeretném kérdezni, hogy mindig 100.000 aranyam van. Mi a fenére lehet költeni?
Az összes házat megvettem már...
Magányvárban minden alkímiai cuccot elhaszáltam, de nem töltődik fel.Hiába megyek be a kék palotába, hogy fejleszteni szeretném a házamat egyszerűen nem lehet semmit venni.
Ami falkreath mellet lehet házat építeni az a legjobb esküszöm. -
törölt tag
Sziasztok rajongók
Szeretném megkérdezni, hogy mod nélkül nem is lehet nyílvesszőt bűvölni?
Tehát az alap játékkal és a dlc-el csak vásárolni lehet bűvölt nyilat, vagy csinálni is?
Köszönöm a választ! -
törölt tag
A bossal is csináltam már. Mindegyikre zöld pipát adott.
De tegnap előtt tettem fel egy vagy kettő modot, de olyan buggos lett a játék, hogy az valami eszméletlen. Csúszik a sárkány a földön meg nagyon sok magyar fordítás eltünt. Nem merem levenni a modokat mert félek, hogy eltűnik a mentésem, vagy újra kell kezdenem.
ÖTLET? -
törölt tag
Köszönöm a rengeteg nem választ.
Kicsit lejjebb írtam.Please... -
törölt tag
Sziasztok.
Na sikerült feltelepítenem mindentDe van egy gond. Pantea furulyája. Megszereztem de nem tudom neki odaadni.
Ezek vannak fent ilyen sorrendben. Meg szeretném oldaniJahm és igen kicsit több lett az angol mert felraktam még valamit. De nem tudom melyik a bibs ez ügyben. Köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok.
Feltelepítettem a játékot.(Eredeti)
A menü angol, de a belső menü ha elindítom a játékot már magyar.
A hd pack-ot nyomkodtam a steam-ben, és azt írta, hogy a könyvtárban van már.
Akkor ez azt jelenti, hogy telepítve van?
Fent van az összes DLC fájl, meg a magyarosítás.Na de olvastam, hogy valahogy kompatibilissá kell tenni.
Vagy jó ez így? Bemásoltam a kicsomagolt dolgokat, és ennyi.
Nagyon nem értem ezt az egészet
Teamwiewer-en nem akar nekem segíteni valaki? -
törölt tag
válasz
laceszgamer #20233 üzenetére
Igen ám de cd-n veszem meg.
A másik pedig, hogy azt a rövid hajú kis ku***t bele akarom tenni.Ezek mellett pedig le akarom magyarosítani.
Na de három kieg lesz az alap mellett. Biztos hogy lesz valami nyűgje...
Csa azt nem értem minden tisztelet mellet, hogy ha eírom, hogy buta kaksi vagyok hozzá (a paint programot alig tudom egnyitni), akkor letölteni sem fogok tudni sajnos semmit, mert dúsztom sincs.. Mindegy remélem íRNI FOG VALAKI A HÉTVÉGÉN AKI MEGCSINÁLJA NEKEM
Jó éj!t -
törölt tag
Kedves Fórumozók!
Skyrim 5 játékról szeretnék segítséget kérni. Tudom, hogy elfeledett már ez a játék, mert nagyon régi már. Rengeteget dolgoztam, hogy megvegyem életem első számítógépét, legfőképp a skyrim miatt. De eléggé buta vagyok a gépekhez, így kérlek titeket találjunk valami megoldást arra, hogy time wiewer-en valaki feltelepíti nekem a hd módot, és a magyarosítást rá. Az a baj, hogy úgy tudom csak megvenni eredetibe, hogy tartalmazza a három kiegészítőt is. És nem tudom, hogy hogy fog viselkedni így a magyarosítás. Én nem fogom tudni megcsinálni. Kérlek titeket valahogy beszéljük meg, hogy valaki megtudja nekem csinálni. Várom a hozzászólásaitokat!Köszönöm, Roland.
-
törölt tag
Kedves emberek. Sajnos a cd galaxisból csak úgy tudom megvenni a játékot, ami tartalmazza a három kiegészítőt is.Na most a magyarosítást mindenféle képpen le akarom tölteni.Nem fog fennakadást jelenteni, hogy csak az alap játék lesz vagyis van magyarosítva, és a többi nem?
Patch-et honnan érdemes letölteni? Szükség van rá egyáltalán?Ne telepítsem a kiegészítőket ha megoldható? Vagy az alap magyar lesz, a kiegek pedig angol és ennyi?Nem lesz baj? -
törölt tag
válasz
laceszgamer #20179 üzenetére
Az a baj, hogy azt az e mail cimemet már töröltem. Tehát ha jól következtetek akkor a 7 ezer forintos assasin játékom sem fom menni, mivel beregisztráltam már vele??
Tehát ha megvan a skyrim, a legelső dolgom az legyen, hogy letöltöm steam-et? -
törölt tag
steam szükséges a játékhoz? régen beregisztráltam az assasin miatt, de már nem udom a kódomat. Hogy ehet elkérnem a régi jelszót? :S
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #20175 üzenetére
14 és félcentis laptopról netezek aminek 12gigás vinyója van
Másfél hét múlva érkezik a gépem, szóval ez most esélytelen. De akkor a galaxisból megrendelem
-
törölt tag
Sziasztok. Meg szeretném rendelni a játékot, de minden oldal azt írja, hogy nem "kapható"
Honnan tudnám megrendelni?
Köszönöm és kellemes estét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED55C27LA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest