- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz #82860288 #26136 üzenetére
Van. Textúrák minősége, volumetrikus verőfények, dinamikus mélységélesség, tükröződések... A játék szebb, mint előtte és a színek is élénkebbek. A motoban is van változás, ami miatt a régebbi modok nem kompatibilisek sajnos, de azt nem tudom mi az. Viszont e miatt a modokat kell(ene) utána frissíteni.
-
MrYoniko
aktív tag
válasz #82860288 #26136 üzenetére
Hát ha nem is sok, de van némi grafikai javulás benne.
Sajnos én csak az AE megjelenésekor jutottam olyan géphez ami már bírja a special editiont, így az alap verzióhoz tudok viszonyítani.
Ajánlom a videóim, mert én pont modok nélkül tolom. 18-as résztől már a gépre rögzítem, hogy jobb minőségű legyen, de még mindig nem az a minőség amit én a monitoron látok.
Ha valaki ért ilyen téren az OBS beállításához akkor előre is köszönöm a segítségét.Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
MrYoniko
aktív tag
válasz #82860288 #26139 üzenetére
Nos én egyből a craftinggal kezdtem.
Stream-eken kívül kikapcsoltam a túlélő módot, hogy legyen gyorsutazás, aztán minden ismert árust felkeresem, elloptam a portékáját, craftoltam belőle (kovácsolás és alkémia, meg lopott lélekkövekkel) amit eladtam és vettem alapanyagot.
Ezt lehet ismételgetni a végtelenig és ez egyre jobban profitál. Így fejlődik az alkémia, a kovácsolás, a bájolás és persze a sneak is. Továbbá szintenként ellőttem az 5 pénzes tréninget is mindig.
Amikor 100-as lett a bájolás csináltam olyan szettet, amiben pl az alteration -25% manna igényt kap. Mivel ebből egyszerre 4 lehet rajtam így kvázi 0 mannával lehet castolni. Így hát fogram magam beálltam a sarokba egy "detect life" spellel mindkét kezembe, majd az xbox 360 kontroler két ravaszára ráraktam feleségem hajgumiját és lementem füvet vágni. Mire megvoltam 100-as lett a skill, toltam neki egy resetet és folytattam (közben porszívózás).
Szóval direkt a szint húzásra találtam módszereket amik időigényesek, de lehet passzívan is csinálni.
Egy csomó képességem többször lett már legendary-zva.
Köszi a videót, meglestem, lehet hogy a 8k bitrate kevés 1080p-hezAz én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26139 üzenetére
szerintem a Skyrim SE ből ugy tudod kihozni a maxot ha elkezded modolni irom ezt ugy,hogy nekem 200 db mod van bekapcsolva. sok idő persze amig sikerül de megeri vele bajlodni.nagyon sokminden nincs benne a játékban aminek benne kene legyen,a videok alapjan az AE ben sem potoltak,inkabb arra mentek rá,hogy vásárolj minél többet!
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
MrYoniko
aktív tag
válasz #82860288 #26141 üzenetére
Nekem a kétkezes kimaradt, így a mostani végigjátszást amit tolok az elejétől direkt így használok. Hát a túlélő mód és a legendary nehézség miatt megnézheted, hogy az első pár részben mit össze nem szenvedek, hogy legalább a patkányok ne öljenek meg.
Kb a 15. résztől mondhatom magam combosnak, de még van hogy így is eltesznek.
A crafotlást meg pont a pénzszerzés miatt toltam, mert az ellopott cuccokat csak itt-ott tudom eladni, de az ellopott alapanyagból ha készül bármi, akkor azon nincs ott a "stolen" felirat...
Sajnos minden játékot profit-orientáltan tolok, pl GTA5 online-ban 6 hónap alatt ott tartottam hogy minden megvan, sőt, a kövi két DLC-ig is le voltam fedve.Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26147 üzenetére
ugyan,ez semmi olvashatod-Skyhunter kolega 2X ennyivel operál
azért ajánlott mod manager használata mert úgy átlátod,hogy mit csináltál.e nélkül nem biztos.
nekem a vortex manager lett jó. az ENB szerintem olyan dolog,hogy vagy fog tetszeni amit látsz vagy nem,nekem utóbbi volt.masik az,hogy felpörgeti az erőforrásokat az ENB használata.Skyhunter:
jár az aranyérem
-
VikMorroHun
senior tag
válasz #82860288 #26150 üzenetére
Current Aniversary Edition (game version 1.6.353)
Current Special Edition (game version 1.5.97)
Current VR editition (game version 1.4.15)Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26155 üzenetére
Szerintem a vortex menedzser jó lesz
Nekem a VGA m (Radeon rx vega 11) fhd ban- nagyon karcsú a tiédhez képest és mégis jó a játék élményem
ha tudok neked segíteni akkor feltöltok játék videót és akkor eldöntöd hogy érdekel e vagy sem.
Meg játék mód listát is tudok ide tenni.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Skyhunter
őstag
válasz #82860288 #26157 üzenetére
Próbáld ki a Nolvus-t. Full autoinstaller, semmit nem kell állítgatni. Pár dologgal kell nekikészülni a telepítésnek (pl steam-ben kikapcsolni a frissítést, hogy ne upgradelődjön AE-re, Nvidia panelben egy-két finombeállítás ilyesmik.)
Több verzió közül is választhatsz a telepítés elején. Megadhatod a felbontást, a vga típusodat, és ő ajánl egy működő verziót mellé. Még azt is beállíthatod, amit fentebb írtál, hogy pl a növényzet mennyire legyen magas. 100% lore friendly a packjuk.
Én már a kezdőoldal zenéjétől is lúdbőrös vagyok...Ezt is nemrég találtam, pedig nem friss. Kezdő töltőképernyőt és zenét cseréli le. Van havas változat is. Dragon Whisperer.
Videjó[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26157 üzenetére
Jah.vagyis enb a mod neve de megy anelkul is kicsit mas beallitasokkal
megneztem=pontosan 78 GB all in a game mod kal.
tessek a mod listem:
[kép] - [kép] - [kép] - [kép] - [kép] - [kép] - [kép] - [kép] - [kép] - [kép] - [kép] - [kép] [kép] - [kép]Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26160 üzenetére
Nincs mit rajta szépíteni sok idő sok állomány sok adat hetekig szórakoztam vele
Úgy néz ki a dolog nexus oldalon Beregelsz, bejelentkezel, kikeresed ami érdekel-a managerel letöltöd és már a menedzser telepíti neked és utána az alkalmazásban ha letöltött állomány van akkor megtudod nézni lehet keresgélni
egyébként videók alapján kicsit bonyolultnak tűnik a vortex manager használata de gyakorlatban nem az.
ez a játék tudomásom szerint módok használatával megeszik bármilyen kártyát ha úgy van beállítva mármint lehet 16 vagy 24 gigabájtos is a kártyád azt is meg tudja tölteni.[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26163 üzenetére
Lehet szivni vele az biztos.. [SKYRIM REALISTIC OVERHAUL link] ez fincsi darab de a 4db os anyag 10 GB!
A LOOT [link] egy ajanlott progi,segit rendberakni a mod listadat,amit en se vagok,de nem veszes
varosok feltuningolasa itt [link] mindenhez adott.[ Szerkesztve ]
-
Skyhunter
őstag
válasz #82860288 #26155 üzenetére
Szintén "véletlenül" találtam ezt ma ytube-on. Leírásban benne van, 4 fű/virág modot használ, jónak tűnik (2060 8GB karija) van.
És van ez a srác BlubboDE Modding & Gaming, aki egészen eszméletlen fákat moddol, bár gyanús, hogy ez erősen terheli a gépet.
Szerk "abstract" : szépen összerakott, részletes, hangulatos.
[ Szerkesztve ]
-
-
tibaimp
nagyúr
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26186 üzenetére
remek munka szép szines a játék, tetszik a növényzet, szép sűrű, változatos.majd erdekelne a modok neve
ahogy latom a blended roads nem biztos,hogy jó,azert irom,mert nekem domború a kövezet.
vortexben a profilok ban klonozod a mostanit,ezutan 2 profilod lesz.aktivalod amelyik tetszik.a regi maradhat stabilnak,az uj lehet a tesztelgetősSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26188 üzenetére
Nem baj az,probaltam vele segiteni
koszi a listadat.
Ja,megneztem-ez mar egy ujabb fejlesztesu blended roads-erre nem gondoltam..nekem masfajta van.
ezt a listat hogy tetted ide-linkelve?
nekem a vortex igy van beallitva:akkor ott valami nem kerek.mindenkeppen a vortexben kell aktivalni a modokat(enable),a manager kezelje,nem allitgatunk a jatekban,mert nem lesz jo-tapasztaltam.mar csak azert se,mert ha szeretnek eltavolitani valamit akkor tuti nem lesz ok.
-
törölt tag
válasz #82860288 #26192 üzenetére
Megtaláltam a videóban szereplő mod listát: The 11 Years Of Skyrim Ultimate Graphics Tutorial
Ezt még ne tegye fel senki, mert jelenleg átalakítás alatt van, de állítólag pár hét és lesz működő csomag belőle.
Ha valaki mégis szeretné kipróbálni a 2 legnagyobb mod részét, akkor íme:
Folkvangr - Grass and Landscape Overhaul
CleverCharff's AIOKísérleteztem modokkal még egyesével, mert leakadt Riverwood is és Whiterun is anélkül, hogy terhelés lett volna GPU-n.
Veydogolt Trees - ez annyit tesz, hogy kicsit módosítja a fákat, változatosabbak és szebbek lesznek, ez a hegyi fenyőkre nem vonatkozik.
Skyrim Flora Overhaul SE - ez több mindent megváltoztat, de a legszembetűnőbb a hegyekben lévő fenyőfák sokkal szebbek lesznek. A talaj menti növényzetet is változtatja, nem sűrű, néha nekem kicsit hiányérzetem akadt, de így is változatos, közelebb áll a vanillához, csak kicsit szebb.
Logical Grass SE - ezt azoknak ajánlom, akik szeretik a derékig érő füvet, ez van a videómban is. Nekem ezzel annyi bajom van, hogy ha lezúzom az ellent, akkor lehet utána nem találom meg a fűben.
aMidianBorn Buildings and Landscapes SE - ez nagy csomag, de eszméletlen jó textúrákat tesz a játékba, nem teszteltem minden épületet, barlangot, de amit eddig láttam gyönyörű. Kegyes a géphez, mérete ellenére nem terheli a gépet.
Lanterns Of Skyrim II - nagyobb méretű, mint elődje, de egyáltalán nem terheli a gépet. Nem tudom mire kellett 900MB, de működik, szép, szóval nincs gond vele.
A New Whiterun - virágosabb Whiterun, sajnos nem olyan jó, mint a másik Gardens of Whiterun, de szép.
New Legion - kicsit frissebb imperial és egyéb armorok, jól néz ki, de nálam valamiért nem aktiválódik.
Skyland - A Landscape Texture Overhaul - ez sem akvtiválódott nálam, ha valaki kipróbálná ezt a kettőt, hogy megy-e neki?
Towns and Villages Enhanced - Villages - minimális grafikai javulás, apró dolgok, jól néz ki és kompatibilis a következővel.
JK's Skyrim - ez főleg Riverwoodot alakítja át, szép.
T'Skyrim - Riverwood (Addon for JK's Skyrim) - előzőhöz tartozna, de nem szabad felrakni, mert leakasztja a gépet. JK meglévő struktúrájára építené rá az egyik különálló Leaf Rest játékos kunyhót.
Hát így ennyi, hátha tudtam valamit segíteni bárkinek is.
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26192 üzenetére
Kolega uram értelek
nekem akkor voltak hasonló gondjaim amikor a vortex nem volt jól beállítva és nem figyeltem oda, az értesítésekre ütközések re master plugin hibákra és a függőségek kezelésére pótlására.
Miután ezeket figyelembe vettem minden esetben megoldódtak a problémáim.
Ha neked nem sikerül egy módot bekapcsolni akkor vagy ütközés bekerül vagy más probléma merül fel.amikor nekem enable a mod & plugin ben is ugyanez van akkor a jatekban is be van kapcsolva.
azert ajanlottam a LOOT manager [link] is mert segít megoldani a problémákat.
pontosan Tudom hogy nem egyszerű ez a modol gatás, de időbe telik míg az ember összerak egy listát hogy mit hogyan merre szeretnek az nem egyszerű.de ha neked Van konkrét ötleted hogy mit állíts össze és hogyan és hogy listát is tudsz mellékelni azt megnézem 🙂
A másik az hogy a vortex azért jó program mert a letöltött zip vagy rar állományokat is kicsomagolás nélkül tudjak telepíteni a játékhoz.
ugye írtad hogy a betesda oldalról szedtél le jó pár dolgot semmi gond nincsen vele leszeded zip állományba gondolom úgy van és utána vortex be tallozod és beilleszted-a program telepiti-bekapcsolja- ennyi.
én is próbálkoztam avval hogy a játékban a mód menüpontban egyesével kezdtem bekapcsolódni a modokat nem volt jó.
vortex azért jó mert ezt elvégzi helyetted kényelmi szolgáltatás és ha valami nem kell akkor könnyen tudod törölni is Na most ezt kézzel elég bonyolult megcsinálni 🤔[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26195 üzenetére
Jó ezt nem tudtam mert nem ismerem
én arra gondolok hogy lehet hogy a Steam vagy nem tudom valami áruház lehet hogy bezavar neked vagy frissített vagy letöltött vagy mit tudom én és emiatt valami nem kóser 🤔
vortex ben a profil klónozás kipróbáltam az működik gondolom mentene is lehet meg ilyesmi de azt még nem ismerem nem próbáltam.próbáld meg teszteld aztán eldöntöd hogy jó lesz e.
Ha vortex managerrel töltötted le modokat akkor meg fogod találni újból tehát tudod telepíteni a manager ből.ha van zip & rar állományok azt is be tudod keresni.
Na most ez a Bethesda féle könyvtáros módos dolog az hétszentség hogy bezavar..
Vortexben létrehozol egy új profilt és akkor már tiszta lappal indulsz.
valaki írta itt korábban hogy ha a játékod frissítve lett áruház vagy nem tudom mi által akkor downgradelni kellene mert a korábbi se verziót lehet modolgatni. nekem a jatekverzio= 1.5.97.neked mi?[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26197 üzenetére
Jaa,bocs nincs több kérdésem
Hát akkor csak kibújt a szög a zsákból hogy mi a helyzet
Akkor csak AE ez való modokat szedjél le azt annyi.
az hogy a Steam bolt meg a Bethesda hogy mit kavar meg mit variál az már a te dolgod
igazad lehet az SRO val kaapcsolatban--A méretéhez képest annyit nem ad hozzá szerintem de majd kipróbálom ezt a skyland féle textúra overhault. Feltéve ha nem akad össze mindennel
Feljebb amit videót linkeltél pred calibur tag-eRTX 3080 operál nem tudom nézted e..[ Szerkesztve ]
-
-
VikMorroHun
senior tag
válasz #82860288 #26206 üzenetére
Szerintem az Xbox app lesz a gond. Illetve Windowson belül bármikor gond lehet abból, ha nincs megfelelő jogosultságod egy alkönyvtár tartalmának írásához, olvasásához. Ez a hibaüzenet ezt jelenti.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26223 üzenetére
latom en is,hogy vannak bajok,de probalok optimalizalni amit lehet,de nem egyszeru a dolog.amikor nem nyultam a gamehez,nem modoltam semmit,akkor 55-60 fps volt menet kozben.modolgatas utan nyilvan esik mindig,mert ahogy irtad is,nem tudjak optimalizalni a jatekmenetet,de azert mutogatgatjak,hogy faxa meg minden a videokban,de annak ara van,meghozza nagyon sok-meregdraga vga kon jatszanak azokon persze,hogy jo+meg minden,de azert lehet latni akadasokat ott is..
FO4-sok minden van hozza,jah,tudom,ugyanez a ceg az is de az nekem kimaradt,van helyette masSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
VikMorroHun
senior tag
válasz #82860288 #26223 üzenetére
Ha teljesítmény probléma van modolásnál, nézd meg, hogy használsz-e fű modot. Abból csak a Landscapes-Cathedral concept a jó. A többit el lehet felejteni.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26232 üzenetére
egyenlore ennyi,johet a tobbi.jo lesz ez latom,alakul
a catedral weather t hasznalom en is,eleg jo.olyan extra beallitast ad a jatekban az MCM menu (skyui kell hozza ) hogy fantasztikus=world color settings-int-ext settings. a lenyeg az,hogy tudsz jatszani a szinekkel & fenyekkel
lehet hogy megy neked-ez meglepoen jo-textura over= [link] vagy ez [link] nekem az utobbi maradt,nagyon sokat hozza tesz a gamehez nem hiaba allinone a nevevan par kepem,de majd jovok videoval is
most kerekedett ki a szemem=EL LEHET UTAZNI MORROWINDBE
nexusmodon elerheto,leszedtem
van par kepemSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26236 üzenetére
az nem baj,lehet irigykedni
szaturalt,igen mert jatszok a saturation(ez ENB helyett profi) al-ettol szines lesz & vilagos a game vegre. a SKYUI val az a gond,hogy nem fejlesztik,de az mcm mod beallitasokhoz kell.szerintem eleg jo az a 2K 3,2gb os mod.de kinek mi.pelfofozza a varosokat,helyszineket pont emiatt faxa. catedral os cuccok jok szerintem
a noble skyrimet hasznaltam az elejen,de ahogy hizott a lista,egyre csak tobb gond lett vele-beleakadt mindenbe-miutan kikapcsoltam-10 db mod azonnal megjavult.tessek,van video= [link]
-
®abstract®
őstag
válasz #82860288 #26238 üzenetére
Jah joazugy,legalabb tudom elni a 2. gyerekkort na,bravo! lehet ilyen extrakat kifogni.
a piros hazteton kivul az a nagyobb texov.felel - [ CLEVERCHARFFSAIO] beleavatkozik sokmindenbe de jol teszi.
Ime meg egy videom-fogyasszatok [link][ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz #82860288 #26248 üzenetére
Arra határozottan emlékszem, hogy a sárga/fekete pillangó (Butterfly Wing). Az nem olyan vészes, csak el kell kapni. Ja meg a búza! Azt meg farmokon lehet találni
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz #82860288 #26253 üzenetére
Nem volt ilyen az "eredeti" DLC-kben, ez tuti. Ott 3 helyszínt lehetett megvenni, arra tudott a játékos többféle (de alapvetően egy sémájú) házakat építeni.
Úgy gondolom ezt az AE verzió hozta be ezt a farm témát. A mod-okhoz nem értek, nem tudom, befolyásolják-e a dolgot.[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz #82860288 #26257 üzenetére
Nem a cipelési súlykorláttal volt baj, mivel a quest item-ek súlya nulla, hanem, mert "teleszemetelte" az inventory-mat alapból kidobhatatlan cuccokkal.
szerk: ráadásul van/volt egy hiba a játékban (SE-ben még benne volt az tuti), ha túlsúlyos voltál, és felültél a lovad hátára, simán tudtál fast travel-olni, de csak a ló hátán ülve!
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz #82860288 #26259 üzenetére
Ha rajtad van/kezedben van, eleve el sem tudod adni (ha jól emlékszem), a gond akkor van, ha nincs rajtad, mint egy másodlagos fegyverként a kard mellett, mondjuk egy íj, azt el tudod adni.
Mod-ot nem tudok, oda kell figyelni, illetve nekem a házamban volt egy hordó/láda/pakolható bármi, amibe az ilyeneket gyűjtöttem. Külön volt tárolva a "szeméttől" ami eladásra várt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Új Asus ROG Zephyrus G14/RYZEN 7-6800HS/16GB Ram/1000 GB SSD/AMD RADEON RX 6700S 8GB/GARI
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs