- Újabb Ulefone hangoskodik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
... es ime: https://imgur.com/a/reFzYBS
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
"Tuti lesz 3-dik rész, is (szerintem pont azon dolgoznak, ezért nem érnek rá a kiadott játékaikkal foglalkozni)...hiszen "fejős tehén", te is meg én is meg fogom venni...mert...hátha...aztán semmi sem fog változni "
Koppra ez volt a forgatokonyv az elso resz "haldoklasa" soran is ... egy ido utan nem is titkoltak, hogy mar az uj reszen dolgoznak. Ez a fogyaszto tarsadalom mán csak iEn
... el kell menni kodozni (en par havonta ezt teszem es mikor visszaterek, annyi ujdonsag (nerf, buff, kutyafasza) osszejon, hogy egy ideig erdekes... kabare amugy!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Úristen,... Valaki hallgatja oket élőben? 🙄🥴
Brutal nerf hullám. Csak címszavakban; burndamage, Bulwark (!) - igen, sajnos vége a szép életnek a 3 Bulwark, 2 BTufd, Sokolov es Lady kombóval, turret es drónt négyszer (!) konnyebben fogja a mob lelőni, ...ja, es az RPG glitchről tudnak, arról mar nem, hogy ez szankcionálva lenne, viszint aki még ki szeretné próbálni, húzzon bele, mert a holnapi patchben javitva lesz...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Sziasztok! A Mechanical Animal meg mindig bugos/mindig is az volt? Hiaba olok vele, nem ad +skill tiert (es az ikonjat sem adja be).
Ti hasznaljatok? ... latok benne fantaziat - sot, de igy nem soklfszt er˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Janusz001 #22215 üzenetére
Hm, ez erdekes. Latod is vizualisan, hogy procolt (tehat, megjelenik monduk az a profilbol pofa ikon alul) vagy csak "erzetre" kapod meg az overchargeot?
Ugye, akar 3 killig is mukodik, azaz, harmat is lehetne lepni a Skill tierben vele, de en nem azt tapasztaltam... mintha egyaltalan nem mukodne.
-
axlfsi
veterán
Hat ez erdekes sracok! En is Xbox es nalam nem mukodik, ikon sem jelenik meg ... de majd estere csinalok egy videot is rola ... nem ertem!
-
axlfsi
veterán
Bird es velizare is teljesen jol mondja, ... az extra bosszanto szamomra az volt, hogy elhittem es vartam, hogy a rainbowloot javitva lesz TU11-ben (mar nem tudom, hol es ki, de nagyon mondogatva volt - persze lehet, hogy ez nem volt soha official, mar nem tudom).
Az este farmoltam par kort Lincolt - haaaat, kabare! ... olyan szinten estek a 20-50% kozotti, harom szinu szarok, mint a huzat (Heroic, direktiva nelkul).
Hat, ez ilyen. Az uj zold gear szett es az exo SMG ami nagyon erdekel. En csak addig pve-zek, mig nincs meg, ami kell a PVP-hez, azt csokolom.
-
axlfsi
veterán
Srácok! Ha megvan a Hunter-killer mellényem, akkor onnantól kezdve minden héten egy-egy random statokkal megvásárolható lesz a Mendozánál (és továbbra sem eshet sehol másutt, vagy most, hogy kinyitottam a White-off ládát, már kaphatom Golan/mellény területeken)?
-
axlfsi
veterán
Most nem azert, - tenyleg nem - de a DZ, plane a keses, mirol szoljon, ha nem arrol, hogy lojjuk egymast?!... en is mindig odamegyek es pulykazast kezdemenyezek. Adok-kapok, keteselyes, de amikor a DZ-kben vagyok, tisztaban vagyok vele, hogy AZ ott, ARROL szol ... nem faszozok senkit (legfeljebb, ha akkora buzi, hogy egy csata utan, folem all es tapsol - na, annak nem sok ertelme, de mar ezt is elengedtem manapsag ).
-
axlfsi
veterán
Felreertettel; nem arra gondoltam, hogy az eleted lootjaval a hatadon menj bele valakibe arccal rougeban, hanem azt mondom, hogy ha DZ-ben jarkalsz es lootolsz, majd radtamadnak, esetleg le is visznek, attol meg ne nevezzuk penisznek ezen jatekosokat. Az a helye arra valo ...
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
5. Buffolni fogják a mellényt és így valószínűleg használhatóbb lesz.
... es ezt mar igy hasznaljak is! Tegnap ejjel parszor "kajakra meg lettem szoptatva Móni" volt, mert ugy latom, korvonalazodik az uj meta (es el lehet majd vegre engedni az Inti+Adre kombot talan vagy legalabbis, lesz egy hasonlo kaliberu ellenfele).
Mondom: Ridgeway melleny es hozza az Ecplipse protokoll taska (rajta a talent: minden statusz alatt sebzett ellenseg +30% sebzessel kapja az osszes sebzest; ugyebar, a melleny vereztet, szoval, megel ugy egy 30%-os all weapon (and skill, whatever) sebzes, hogy nem kell hozza kulonosebben teljesulnie semminek, csak sebzel...).
Fasza. Eddig nem erdekelt a melleny, a Memento minden szempntbol jobbnak bizonyult, de most elgondolkodom en is ezen a szetten.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Bocs, nem olvastam forumot par napja, most latom csak... estere bekuldom (vagy inspectelj meg; axlFsi666 - ugyanebben vagyok most is, csak a PvP valtozat (harom gearen armor van, igy 1.3M, de PvE-re nem kell, ott full piros).
-
axlfsi
veterán
válasz granini #22565 üzenetére
Jo a Dark Winter is, de a Lady meg jobb. Egyszeruen ez igy van... a Hunter szettben, landmarkozaskor, pikkpakk felstackelodik a Hunter ... millio feletti kriteket szorok belole (nem vicc, aki nem hiszi, lescreenelem szivesen). Brutal meg mindig a Lady. PvP-re is. ... na meg a oneshot-shoti moka
UI.: ja, a 800-1M kornyeki kritek az 1.3M armoros buildben, amivel DZ-ben jarok mindig. PvP es landmarkra is hibatlan.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Anonymus23 #22595 üzenetére
Nem igy mar nem igaz, mar nem csak NY-ban esik, hanem mindenhol (a teljes lootpoolba bekerult TU10-zel)
-
axlfsi
veterán
válasz Anonymus23 #22597 üzenetére
OK, semmi gond ... ettol fuggetlenul, cefetszarul dobja, en tenyleg nem lattam azota sem, csak egyszer ...
Na, de majd az uj custom-summitos farmolasnal jol beikszeljuk az smg-t, felpakolunk 9 direktivat azt kidobja egy oran belul (... vagy nem )˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz arnikusz #22612 üzenetére
... van ertelme a ket Golannak? Komolyan kerdezem. Sokszor azt tapasztalom/latom, hogy az 1+1+1% armor regen (majd 80ezernyi/sec) is keves PvP-ben, legalabbis, ritka az a helyzet, amikor van ideje regeneralodni (sok letszamos, CP elotti adok-kapok jatekra legalabbis tutira).
... akkor inkabb a perf.Inti melle egy Sokolovot rakok altalaban, a tobb sebzes miatt.Ha landmarkozunk, a full piros Hunter szettben, mar kritelt 1M felett is a felstackelt Lady, de 1.3M armorral is szepen fel tudok menni fel misi kornyekere; szepen olvaszt es hatekony ha nem sokkolnak, vereztetnek vagy foamolnak le
-
axlfsi
veterán
válasz velizare #22617 üzenetére
Nem kell (Szerintem legalabbis). Ket karakterem is van igy pluszban es mindkettonek ott a 100-as stash. Egyszeruen csak:
- lvl30-rol kezdesz
- befutsz nemi lovoldozes kozepette a csajjal NY-i hadiszallasra es nota; megvan a 100-as stash. Igen, NY-ban, na de es? Ugyis mindig ki-, be kell logolni, nem tart tovabb emiatt semmi, semmi hatranya se nincsen.UI.: persze, aki meg elvezi a PvE reszet, miert is ne vinne ki a missionoket, whatever, de en mar hanyok a kozel 1500 ora farmolastol. Csak annyit PvE-zek, amig ki nem szedem, ami esetleg kell a PvP szetthez, ha valami uj kell.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz arnikusz #22624 üzenetére
Ah, igy mar ertem. Majd egyszer azert probald ki Walker perf. Adrenalinnal (+5% WD) vagy Sokolov mellenyen az Adreval Utosebb lesz.
UI.: azt tudod ugye, hogy
mostantolonnantol, hogy nyitottad a Whiteoff ladabol, minden heten (es csak ott szerezheto be) arul neked egy random statos perf.Inti mellenyt Cassie?Nekem sajnos eleg szar volt ami a ladabol esett, de azota mar vettem jobbat (sajnos, sehol mashol nem fog kiesni - szerintem nincs is meg egy ilyen gear, ami ennyire korlatozva van, hogy csak White-off lada es utana csak 1 random attris a Cassietol - de ez legalabb fixen minden heten).
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Sziasztok! Azt nem tudjátok esetleg/volt már rá precedens, hogy aki mar kifarmolgatta magának a Ridgeway-t, annak bekerül az általános lootpoolba ed esett valahol?
Kvázi, érdemes az ilyen játékossal mellényes területen farmolni, amikor exoládát nyit, csapatban lenni?🤷♂️˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz velizare #22649 üzenetére
ja, nem, persze, en sem, csak van a klanban tobb kollega is, akik mar kifarmoltak es akkor az exoladat mar nem egyedul nyitjak, ha nem muszaj, ... es ha korrekt a mellenyes terulet (pl. Lincoln) futunk par kort (egyebkent is kotelezoen lerohanom minden este 4-5 akalommal, akarmi is van ott ).
-
axlfsi
veterán
A most aktualisan futo Leage resze tobbek kozott az is, hogy:
"Hyenas Dazed - 250"Erre vajon jobb es gyorsabb modszer, mintsem a taskajukat vadaszni es szetloni vagy nincs es ez ilyen szenvedos?
(pl. a banshe pulse nem szamit Daze-nek vajon?)˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz centrino #22657 üzenetére
"...DZ vendor árul Emperors Guard armor regen kneepad-et... "
En nem latom, hogy arulna...Biztos vagy benne?
-
axlfsi
veterán
válasz NoOne1976 #22665 üzenetére
Azert linkeltem az oldalt, mert nem listazza... de persze, tevedhetnek ok is, azert kerdeztem (nekem mar van tobb darab is, de ajanlottam volna par jatekostarsnak, akinek kell meg).
Szoval, megis kaphato? ... na, majd estere megnezem.
-
axlfsi
veterán
válasz centrino #22655 üzenetére
A China light helyett amugy nem lenne jobb Golan? Ezt a szettet anno par honapja megepitettem, sokaig hasznaltam is, csak rauntam, de ugye ezek statusz effektek (a begyujtos chem is), szerintem jobban jarok azzal, nem?
-
axlfsi
veterán
válasz Anonymus23 #22673 üzenetére
Az oké, hogy a Belstonenak az első brandsetje armor regen, de attól még a térdesen is elfér, és ugy összesen 3% lesz
-
axlfsi
veterán
válasz Anonymus23 #22676 üzenetére
Nekem van armor regenes neves térdes... De amugy nem értelek: hogy van meg a térdes nélkül a 3%? 🤷♂️1 Belstone - 1%2 Golan - 1%1 Mura.térdes - 1%= 3%Ja, oké: 3 Gilával is megvan ugyanez
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Anonymus23 #22682 üzenetére
Tyűha, csak viccelni próbáltam, de veled nem lehet - elnézést, többé nem fordul elő
...ugyanakkor tőled sem várná senki, hogy személyeskedő megjegyzéseket tegyél, szóval...áh, mindegy, felejtsd el, "nem vagyok értelmes"Btw, az SHD level = óra... Én meg nem tudom mit nem értesz te ezen, de nem kell megmagyaráznod, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz arnikusz #22700 üzenetére
Erre en is - majd ird meg. Tippre azt mondanam, hogy sokat nem er, mert a 4 Hunter
esvs. a sok bleedres/hazardp miatt, tul keves piros attri jut a szettbe, ergo, nem lesz annyira jo sebzesed, mint sok masik szettben (aztan lehet tevedek, majd megirod ).[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Szep kis baleset lenne!
... ha egyszer elerted, onnantol kezdheted mar ott is. Nem kell ujra a 80 szintet (ne viccelj mar!)
Progress is now saved more frequently at each elevator players encounter
Instead of the old Rally Points, now Players will resume where they left on subsequent playthroughs.This means that you can stop at floor 38. Then the next day continue from the elevator at floor 37.[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
PvP-ben hasznalhato (mar eddig is, de most meginkabb jo lesz, a 15m miatt (is)). hibrid build kell ra, nem eleg a DPS (a verzes miatt) es elegge utos: ugy bekabulsz ha kapsz egy kupot, hogy mire eszbekapsz, mar a foldon keresed az aprot...
-
axlfsi
veterán
En ezt ugy ertelmeztem, hogy ahova egyszer eljutottal, onnantol barmikor kezdheted majd. Ez volt tobbek kozott a lenyege, mert arra jott panasz, hogy egy-egy szakaszokat ujra kellett kezdeni, ha elesetel, pl.: 81-nel kiszalltunk a liftbol, e ha elestunk 84-en, ujra kellett kezdeni 81-tol. Ilyen mar nem lesz, illetve a targetloot beallitas (az osszesen 9 lehetseges direktivaval) is ugy mukodik jol, ha azt barmilyen nehezsegi szinten csinalhatod - ennek is ez volt a lenyege, ezert fogja mostantol mindenki ezt farmolni orrba-szajba.
En ezt igy ertettem... de lehet tevedek(?). Kiderul!
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Hallgasd/nezd meg EZT
Valojaban igazad van, tenyeg nem lehet majd barhonnan kezdeni - tevedtem, ugyanakkor nagyon jelentosege sincs, mert barhol beallithatok majd, barmilyen nehezseget (es direktivat)... Akkor szivas, ha vegigmegyek es nem esik ki minden alkatresz (de ez talan nem fog megtortenni... ).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz arnikusz #22648 üzenetére
A Summit most fixen kidobalja mar a szukseges alkatreszeket, ha vegigporgeted (akar normalon) vagy tovabbra is a szerencsern mulik csak, hogy osszejon-e valamennyi exo alkatresz?
... valahogy nincs ihletem 20-30x lemenni egy-egy szintet, h kiessen, ami esetleg nem esik ki.
Hogy van ez most? (3 alkatreszem mar amugy van - tudnek celiranyosan is farmolni, a szukseges alkatreszeket, a megadott szinteket?).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Engem mar nem is erdekel a loot; nem is hittem igazan, hogy itt majd jobb lesz minden es lehet tolni a Summitot...
Viszont a mellenyt osszeraknam es tesztelnem PvP-ben, ezert most azokra az alkatreszekre hajtanek, melyek meg hianyoznak. Ez ugye adott, hogy melyik darab, pontosan melyik (-tol -ig) szinten esik?
Ha megnezem alaposan, hogy mi az a harom, ami mar megvan, akkor rafekhetek a maradek kettore es a vegere a tervrajz miatt? (tudtok esetleg linkelni tutorialt a leggyorsabb celiranyos Ridgeway farmhoz?).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz arnikusz #22807 üzenetére
Hoppsz, ertem! Akkor rosszul tudtam... bennem valamiert az maradt meg, hogy az 5 alkatresz konkret 20-20 emeleten talalhato, csaak annyi a random, hogy kiesik-e vagy majd fel ev mulva ... ezekreszint, akar par ora alatt is meglehet a szukseges alkatresz aztan mehetek a 100-ra (ha valakinek van onnan mentese)?
-
axlfsi
veterán
Hat ez jo...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest