Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
chaosmonger
tag
Én csak most találtam rá, nagyon tetszik a játék, érdekes hogy milyen kevesen ismerik, persze nyilván azért mert a nagymenők nem streamelik. Gondolom az epic sem tol bele sok pénzt, nem akar a Fortnite-nak konkurrenciát.
A játék mindenesetre nagyon pörgős és izgalmas, bár az ilyen hibrideknél mindig fennáll a veszély, hogy a pve-seknek túl pvp, a pvp-seknek meg túl pve lesz...
Azt az egyet nem értem, hogy néha lehet 4 fős csapatban játszani, néha meg csak duóban, nem tudom ez mitől függ, talán amikor kevesebben vannak online akkor csak duót enged? Bár akkor is ugyanúgy 20 player kell....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs