- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
killer
tag
Minden relatív. Főmoncsinak egy 22-es LaCie ElectronBlue IV-et (ami nem éppen alsó kategória) váltottam le egy - a PH!-n is tesztelt - Viewsonic 201b-re. Összegezve: megérte. Bizonyos tekintetben kompomisszumot kellett kötnöm, de az öröm, hogy ébredéskor nem 2 vörös golyót látok a tükörben a szemeim helyén, kárpótol, még akkor is, ha csak bebeszélem magamnak, hogy kevésbé rontja a szememet.
Régebben bepróbáltam a sokak által istenített Sony SDvalami94-et is. Nem dobtam el magam tőle, sőt..., bár egyértelmű, hogy az sem fárasztotta annyira a szememet, mint egy CRT.
Játékra, filmezésre, netezéshez, egyéb sztenderd felhasználáshoz már elég sok jó TFT-t lehet kapni és ha a pénztárca engedi, érdems is költeni rá. A nem webes grafika azonban sztem még sokáig ködös lesz...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged