- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus
senior tag
Esetleg nincs valakinek spektrométere? Vagy tapasztalat TFT+pók ügyben? Gondoltam, hogy veszek egyet, mert senkinek nincs a közelben. (távolban se nagyon...) Viszont a napokban olvastam hozzáértőtől, hogy neki sokkal jobban bevált a szemre kalibrálás, mint a műszeres. Akkor mi az igazság?
-
GERYZZ
csendes tag
közben rájöttem már..de úgy van, ahogy a kolléga mondja...
nálam a monitor mellé adott natural color nevü ''csoda'' okozta a bajt. gondolván, hogy ezentúl ő menedzseli nekem a színeket, kreált egy profilt, amit a ps defaultból használt is, míg az acd ugye ilyenekkel nem foglalkozik.
gyors uninstall, és minden szín mindenhol a helyén! -
reprokaiser
csendes tag
Sajnos nem volt még alkalmam az említett szoftvert kipróbálni, a Photoshop-ACDSee színkülönbségre viszont van ötletem. A Photoshop alapértelmezésben mindig használja a rendszerben található monitorprofilt a megjelenítéshez, míg az ACDSee nem. Valószínü, hogy a beállító-szoftveretek generál egy új monitorprofilt, ami azután drámaian megváltoztatja a kép látványát Photoshopban, míg az ACDSee csupán a monitor tekerentyüinek változtatását tükrözi.
-
GERYZZ
csendes tag
üdv
minden szép, és jó...
DE
PS-ben totál más egy kép színvilága, hőmérséklete, mint az ACDSee-ben...
eddig ilyen bajom nem volt crt-n.
de gyanítom beállítási gond...ötlet valakinek??
(a display mate-et is végigcsináltam)
a tft egy 193p.
thx!! -
Manta
tag
válasz
Sixkiller6 #3 üzenetére
...
Köszönöm! -
KriszBoy
senior tag
válasz
Sixkiller6 #3 üzenetére
Én is köszönöm!
-
Sixkiller6
őstag
nincs mit
-
Manta
tag
Úgy látom a ph elég erős tft-témában, remélem tudtok segíteni: milyen programmal/módszerrel tudom beállítani frissen kapott tft-met, hogy a valósághoz leginkább hű színeket nyújtsa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged