- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ergil
aktív tag
Végül megvettem a Samsung 710MP-t öcsémnek.
Tapasztalok első látásra:
A tuner kiváló, mintha TV-t kezelne az ember... A kép kicsit szemcsés, de csatornától függően eltérő. Öcsém majd nyilatkozik huzamosabb használat után.
Sajnos úgy néz ki, hogy a 17'' változaton nincsenek tartó fülek a falra szereléshez, ezen még dolgozni kell. Bár a talpa mögéhajtható 90 fokkal, azon sem láttam akasztót, ettől függetlenül még szerintem rögzíthető lesz.
Tele van tömve be és kimenetekkel, SCART, video, VGA, coax bemenet van rajta. fejhallgató kimenet van, illetve a SCART kétirányúsága még kérdéses - pedig szüksélg lesz rá mivel a beépített hangszóróknak ténzleg kicsit dobozhangja van.
Szerintem ezért az árért nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest