- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Telekom mobilszolgáltatások
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ergil
aktív tag
Végül megvettem a Samsung 710MP-t öcsémnek.
Tapasztalok első látásra:
A tuner kiváló, mintha TV-t kezelne az ember... A kép kicsit szemcsés, de csatornától függően eltérő. Öcsém majd nyilatkozik huzamosabb használat után.
Sajnos úgy néz ki, hogy a 17'' változaton nincsenek tartó fülek a falra szereléshez, ezen még dolgozni kell. Bár a talpa mögéhajtható 90 fokkal, azon sem láttam akasztót, ettől függetlenül még szerintem rögzíthető lesz.
Tele van tömve be és kimenetekkel, SCART, video, VGA, coax bemenet van rajta. fejhallgató kimenet van, illetve a SCART kétirányúsága még kérdéses - pedig szüksélg lesz rá mivel a beépített hangszóróknak ténzleg kicsit dobozhangja van.
Szerintem ezért az árért nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest