- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ergil
aktív tag
Végül megvettem a Samsung 710MP-t öcsémnek.
Tapasztalok első látásra:
A tuner kiváló, mintha TV-t kezelne az ember... A kép kicsit szemcsés, de csatornától függően eltérő. Öcsém majd nyilatkozik huzamosabb használat után.
Sajnos úgy néz ki, hogy a 17'' változaton nincsenek tartó fülek a falra szereléshez, ezen még dolgozni kell. Bár a talpa mögéhajtható 90 fokkal, azon sem láttam akasztót, ettől függetlenül még szerintem rögzíthető lesz.
Tele van tömve be és kimenetekkel, SCART, video, VGA, coax bemenet van rajta. fejhallgató kimenet van, illetve a SCART kétirányúsága még kérdéses - pedig szüksélg lesz rá mivel a beépített hangszóróknak ténzleg kicsit dobozhangja van.
Szerintem ezért az árért nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest