- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magyarított Android alkalmazások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ergil
aktív tag
Végül megvettem a Samsung 710MP-t öcsémnek.
Tapasztalok első látásra:
A tuner kiváló, mintha TV-t kezelne az ember... A kép kicsit szemcsés, de csatornától függően eltérő. Öcsém majd nyilatkozik huzamosabb használat után.
Sajnos úgy néz ki, hogy a 17'' változaton nincsenek tartó fülek a falra szereléshez, ezen még dolgozni kell. Bár a talpa mögéhajtható 90 fokkal, azon sem láttam akasztót, ettől függetlenül még szerintem rögzíthető lesz.
Tele van tömve be és kimenetekkel, SCART, video, VGA, coax bemenet van rajta. fejhallgató kimenet van, illetve a SCART kétirányúsága még kérdéses - pedig szüksélg lesz rá mivel a beépített hangszóróknak ténzleg kicsit dobozhangja van.
Szerintem ezért az árért nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- LG (34WR50QC-B.AEU) 34" QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged